PowerStep Pinnacle Low pohjalliset

43,00 

PowerStep Pinnacle Low on erinomainen yleispohjallinen. Sopii esimerkiksi tukemaan lievää lattajalkaa, känsäytymien ja neuropaattisen kivun hoitoon ja lievittämään kipua paljon seisomatyötä tekevillä henkilöillä. Toimii myös ennaltaehkäisevästi alkuvaiheen reumassa ja diabeteksessa, hidastaen yhdessä harjoittelun kanssa jalkaterän muutoksia sekä lievittää kipua ennen yksilöllisten tukipohjallisten käyttöönottoa.

Poista

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

PowerStep Pinnacle Low pohjallisissa yhdistyy kaaren dynaaminen ja kuitenkin kohtalaisen napakka tuenta. Pintamateriaali on pehmeää. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä esimerkiksi plantaarifaskiitissa.

Pohjallinen ei ole suositeltava, mikäli jalkaterä on erittäin matala. Erittäin madaltuneen pitkittäiskaaren omaavassa jalkaterässä pohjallista ei saa käyttää varsinkaan juoksua ja hyppimistä sisältävissä liikuntalajeissa. Hieman madaltuneelle ja normaalikaariselle jalkaterälle pohjallinen sopii erinomaisesti normaalin käytön lisäksi myös liikuntaan. Pohjallisen pitkittäiskaarta tukeva rakenne on korkeampi verrattuna muihin matalakaarisille jaloille suunnattuihin valmispohjallisiin. Tuenta on myös hieman napakampi kuin esimerkiksi Currexin malleissa, mutta joustaa dynaamisesti kävelyn aikana. Materiaalina pohjallisissa usein käytettävä EVA. Pinnaltaan anti-mikrobinen ja pehmeä.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä leikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

Nämä pohjalliset toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet valitsemaanne Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen). Pakkaus taitellaan kasaan kuoreen, jotta tuote mahtuu postilaatikkoonne.

Pohjallisten vertailua