Motion Control pohjalliset

43,00 

Prothotic Motion Control on erinomainen yleispohjallinen. Sopii esimerkiksi plantaarifaskiittiin, tukemaan lievää lattajalkaa, känsäytymien ja neuropaattisen kivun hoitoon ja lievittämään kipua paljon seisomatyötä tekevillä henkilöillä. Toimii myös ennaltaehkäisevästi alkuvaiheen reumassa ja diabeteksessa, hidastaen yhdessä harjoittelun kanssa jalkaterän muutoksia sekä lievittää kipua ennen yksilöllisten tukipohjallisten käyttöönottoa.

 

Poista

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

Kuvaus

Motion Control pohjallisissa yhdistyy kaaren napakka tuenta ja pintamateriaalin pehmeys. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä esimerkiksi diabeteksessa. Pohjallisessa on pienehkö päkiäpelotti, joka saattaa helpottaa päkiän alueen kipua yhdessä pitkittäiskaaren tuen kanssa. Pelotti saattaa joillekin alkuun tuntua oudolta, mutta siihen tottuu yleensä parissa viikossa.

Pohjallinen ei ole suositeltava, mikäli jalkaterä on erittäin matala. Erittäin madaltuneen pitkittäiskaaren omaavassa jalkaterässä pohjallista ei saa käyttää varsinkaan juoksua ja hyppimistä sisältävissä liikuntalajeissa. Hieman madaltuneelle ja normaalikaariselle jalkaterälle pohjallinen sopii hyvin.

Esimerkiksi kivuliaassa plantaarifaskiitissa tuotteen kipua lievittävä vaikutus voidaan huomata useimmiten heti ensimmäisten askeleiden yhteydessä.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä leikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

Nämä pohjalliset toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen valintanne mukaan).

Pohjallisten vertailua
Valikoimissamme olevien pohjallisten vertailua

Lisätiedot

Koko

35-36, 37-39, 40 – 42, 43-44, 45-47, 48-50