Currex Med Arch pohjalliset

41,00 

Pohjallinen toimii kuntoutujille, joilla on normaali tai hieman madaltunut pitkittäinen jalkaterän kaari.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista

Plantaarifaskiitin harjoitusohjeet +24,90 €

  • Voit ostaa tuotteen ilman harjoitusvideoita. Vaihtoehtoisesti voit ostaa harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen mukana 24,90 € lisähintaan. Lue lisää ruksaamalla valinta. Avautuvasta näkymästä voit lisätä harjoitteet tilaukseesi.
  • Plantaarifaskiitin videoidut harjoitusohjeet

    24,90 

    Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja nissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Harjoitusvideot koostuvat yli 20 min materiaaleista, jossa kuvataan harjoitteet käytännössä.

    Lisää harjoitteet tuotteeseenPoista harjoitteet tuotteesta

    Lisää halutessasi harjoitteet tuotteeseen. Muistathan lisätä tämän jälkeen tuotteen ostoskoriin, sillä harjoitusohjeita ei voi ostaa ilman tuotetta.

Kuvaus

Currex Med Arch on myös turvallinen valinta niille, kenellä on korkea kaari. Korkeakaarinen jalka ei saa pohjallisesta voimakasta pitkittäiskaaren tukea, mutta tuote toimii hyvänä peruspohjallisena vähentäen voimakkainta jalkaterän kääntymistä sisään ja toimien hyvänä iskunvaimentimena. Hieman matalan kaaren omaava kuntoutuja voi hyötyä tästä pohjallisesta enemmän verrattuna Currex low arch:iin, sillä tässä pohjallisessa on hieman enemmän tukiominaisuuksia pitkittäiselle kaarelle. Tuote soveltuu erinomaisesti normaalikäytön lisäksi esimerkiksi lenkkeilyyn tai vaellukseen.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä leikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

Toimitetaan valitsemaanne Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Saatte viestin tuotteen saavuttua perille.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa