Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Otattehan yhteyttä, jos teillä on kysyttävää tuotteista. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita siitä, millaisia apuvälineitä voitte kauttamme tilata ja millaista sisältöä toivotte sivulle lisättävän.

Myymme myös yrityksille ja kunnille. Voit kysyä tästä lisää yhteydenottolomakkeen kautta.

Nouto Helsingistä

Postin kautta tapahtuvien lähetysten lisäksi sovittaessa noudot Helsingin Herttoniemen noutopisteestä ovat mahdollisia (Hiihtomäentie). Herttoniemessä on muun muassa näitä apuvälineitä:

 • Motion Control pohjalliset
 • Currex Med Arch pohjalliset
 • Currex Low Arch pohjalliset
 • Plantaarifaskiitin hoitopaketti
 • Päkiän alueen kivun hoitopaketti
 • Malleoforce Plus nilkkatuki
 • 0,5cm ja 0,8cm korotuspohjalliset
 • 0,5cm, 1cm ja 1,4cm kantakorotukset
 • Vaivaisenluunauha
 • Päkiäpelotit
 • Yölasta Pro2
 • Element Stretch Up yösukka
 • PF8 yösukka
 • Dorsal Night Splint yölasta

Mahdolliset noudot voidaan sopia lähettämällä viestiä osoitteeseen info@jalkaspesialisti.fi Saatte tiedon tarkemmasta osoitteesta laittamalla viestiä ko. sähköpostiosoitteeseen. Mahdollisen noudon ajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Maksuliikenne hoidetaan pääasiallisesti sivuston kautta. 

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.