Jalkaterän kivut voivat johtua erilaisista ongelmista. Vaivojen hoidossa tärkeässä osassa ovat omahoito, oikeanlainen jalkine sekä jalkaterän apuvälineet. Etsi tieto ja apuvälineitä osio auttaa sinua löytämään sopivat apuvälineet. Pääset täältä lukemaan myös kattavia tekstejä jalkaterän eri ongelmista.

Jalkaterän kivut eri alueilla

Kivut jalkaterän eri alueilla

Jalkaterän eri alueilla olevia kipuja voi aiheuttaa esimerkiksi diabetes, reuma, känsät, lievä lattajalkaisuus tai hyvin merkittävä lattajalkaisuus. Alla olevasti linkistä pääset pohjallisten verkkokauppaosioon.

Kantapään alueen kipu

Kantapään alueen kipu

Alueen kipu voi johtua esimerkiksi plantaarifaskiitista tai tarsaalitunnelin oireyhtymästä.  Lievä lattajalkaisuus ja hyvin merkittävä lattajalkaisuus voivat aiheuttaa kantapään kipuongelmia. Lue myös tekstimme kantapään alueen kivusta. Alla olevasta linkistä pääset kantapään ongelmien apuvälineisiin.

Päkiän alueen kipukohta

Päkiän alueen kipu

Päkiän alueen kipujen yleisnimitys on metatarsalgia. Lue lisää päkiän alueen kivusta.

isovarpaan tyvinivel kipu

Isovarpaan alueen kipu

vasaravarpaat kipualue

Varpaiden kipu

Varpaiden kipu voi johtua vasaravarpaista tai esimerkiksi ns. pikkuvarpaan räätälin patista. Diabetes ja reuma voivat aiheuttaa omalta osaltaan varpaiden ongelmia. 

Sivustolla jalkaspesialisti.fi olevat tiedot eivät korvaa ammattilaisen antamaa lääketieteellistä neuvontaa. Myöskään sivuston jalkaspesialisti.fi sisältöä ei saa käyttää diagnoosin tai hoidon perustana, vaan se on ainoastaan täydentävää tietoa. Apua kuntoutukseen saat esimerkiksi lääkäriltä, alaraajafysioterapiaan erikoistuneelta terapeutilta tai jalkaterapeutilta.
Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.