Jalkaterän kivut voivat johtua erilaisista ongelmista. Vaivojen hoidossa tärkeässä osassa ovat omahoito, oikeanlainen jalkine sekä jalkaterän apuvälineet. Etsi tieto ja apuvälineitä osio auttaa sinua löytämään sopivat apuvälineet. Pääset täältä lukemaan myös kattavia tekstejä jalkaterän eri ongelmista.

Jalkaterän kivut eri alueilla

Kivut jalkaterän eri alueilla

Jalkaterän eri alueilla olevia kipuja voi aiheuttaa esimerkiksi diabetes, reuma, känsät, lievä lattajalkaisuus tai hyvin merkittävä lattajalkaisuus. Alla olevasti linkistä pääset pohjallisten verkkokauppaosioon.

Kantapään alueen kipu

Kantapään alueen kipu

Alueen kipu voi johtua esimerkiksi plantaarifaskiitista tai tarsaalitunnelin oireyhtymästä.  Lievä lattajalkaisuus ja hyvin merkittävä lattajalkaisuus voivat aiheuttaa kantapään kipuongelmia. Lue myös tekstimme kantapään alueen kivusta. Alla olevasta linkistä pääset kantapään ongelmien apuvälineisiin.

Päkiän alueen kipukohta

Päkiän alueen kipu

Päkiän alueen kipujen yleisnimitys on metatarsalgia. Lue lisää päkiän alueen kivusta.

isovarpaan tyvinivel kipu

Isovarpaan alueen kipu

vasaravarpaat kipualue

Varpaiden kipu

Varpaiden kipu voi johtua vasaravarpaista tai esimerkiksi ns. pikkuvarpaan räätälin patista. Diabetes ja reuma voivat aiheuttaa omalta osaltaan varpaiden ongelmia. 

Sivustolla jalkaspesialisti.fi olevat tiedot eivät korvaa ammattilaisen antamaa lääketieteellistä neuvontaa. Myöskään sivuston jalkaspesialisti.fi sisältöä ei saa käyttää diagnoosin tai hoidon perustana, vaan se on ainoastaan täydentävää tietoa. Apua kuntoutukseen saat esimerkiksi lääkäriltä, alaraajafysioterapiaan erikoistuneelta terapeutilta tai jalkaterapeutilta.