Plantaarifaskiitin Hoitopaketti

159,90 

Tehokas tapa hoitaa plantaarifaskiittia. Paketti sisältää:

  • Teippausohjeen plantaarifaskiittiin. Plantaarifaskiittiin on monenlaisia tapoja tehdä teippaus, mutta tämän tekniikan avulla kivut todennäköisesti vähentyvät välittömästi.
  • Teippirullan
  • Harjoitusohjeen. Nyt saat paperiohjeen lisäksi videoidun kotivalmennuksen samaan hintaan.

Pakettiin kuuluu myös ilmatyynyside, yölasta sekä pohjalliset.

Aloita tilaus valitsemalla sopivan kokoiset tuotteet klikkaamalla alta:

Koko
59,90 
Koko
74,00 
Koko
43,00 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Aircast Airheel ilmatyynyside on erinomainen hoitokeino plantaarifaskiitin ja akilleksen tendinopatian hoidossa. Sopii käytettäväksi ilman kenkää ja mahtuu myös jalkineeseen. Dorsal Night Splint yölasta auttaa erityisesti, jos teillä on kipua aamuisin ensimmäisten askeleiden yhteydessä. Herkkäunisilla saattaa häiritä unta hieman vähemmän kuin normaali yölasta. Motion Control on erinomainen yleispohjallinen. Sopii esimerkiksi plantaarifaskiittiin, tukemaan lievää lattajalkaa ja lievittämään kipua paljon seisomatyötä tekevillä henkilöillä. Kivuliaassa plantaarifaskiitissa Airheel ilmatyynysiteen ja Motion Control pohjallisten kipua vähentävän vaikutuksen voi huomata varsin nopeasti.

Kotivalmennuksessa edetään harjoitteissa oireiden mukaan sekä huomioidaan eri henkilöiden voimatasot.

Yleensä pakettiin ei tarvitse tehdä muutoksia, mutta tilauksen yhteydessä ne ovat kuitenkin mahdollisia. Näissä tapauksissa tuotteisiin kannattaa tehdä muutoksia:

 

Mikäli haluatte vaihtaa pohjalliset tai yölastan, niin valitkaa tilauksen yhteydessä Plantaarifaskiitin hoitopaketin listassa olevat tuotteet ja kirjoittakaa Tilauksen kommentit- kenttään, että haluatte esim. Currex Low Arch pohjalliset. Kirjoittakaa myös jalkanne koko tuossa tapauksessa.

Sovittaessa noudot Herttoniemestä mahdollisia. Kirjoittakaa tuolloin Tilauksen kommentit- kenttään, että haluatte noutaa tuotteen Herttoniemestä. Varastolla ei ole päivystystä, joten noudot sovitaan tilauksen jälkeen puhelimitse. Annamme näissä tilanteissa varaston numeron tilaajalle ja tilaaja sopii noudon ajankohdan puhelimitse.