Currex Low Arch pohjalliset

41,00 

Pohjallinen sopii kuntoutujille, joilla on matala jalan pitkittäiskaari (Mikäli koko sisemmän kaaren rakenteet seistessä ottavat kiinni alustaan, niin silloin tämän tämä pohjallinen ei käy. Pohjallinen vaatii siis pientä kaaren näkymistä.) tai hieman madaltunut pitkittäiskaari.

Poista

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Currex Low Arch on myös turvallinen valinta niille, kenellä on normaalikorkuinen tai korkea kaari. He eivät saa pohjallisesta voimakasta pitkittäiskaaren tukea, mutta tuote toimii hyvänä peruspohjallisena vähentäen voimakkainta jalkaterän kääntymistä sisään ja toimien hyvänä iskunvaimentimena. Hyvä valinta myös esimerkiksi työpaikalla käytettävien jalkineiden kanssa kaikille, jos ei ole tarvetta erityispohjalliselle. Tuote soveltuu erinomaisesti normaalikäytön lisäksi muun muassa lenkkeilyyn ja hyvin myös vaellukseen. Yli 80 kiloisille suosittelemme PowerStep Pinnacle Low pohjallista, sillä PowerStepin pitkittäiskaaren tuenta on napakampi.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä leikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

Toimitetaan lähimpään Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Saatte viestin tuotteen saavuttua perille.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa