Dorsal Night Splint yölasta

74,00 

Dorsaalinen yölasta plantaarifaskiitin ja mm. akillesjänteen tendinopatian hoitoon. Lasta jalassa pystytään ottamaan muutama askel, joten sallii esimerkiksi lyhyet siirtymiset yöllä.

Poista

Plantaarifaskiitin harjoitusohjeet TUOTANTO

Kuvaus

Herkkäunisilla saattaa häiritä unta hieman vähemmän kuin normaali yölasta, kuten PRO 2. Yksilöllisiä eroja on kuitenkin olemassa.

Dorsal night splintiä osin vastaavan jalkaterän päälle laitettavan yölastan käyttö oli erään tutkimuksen mukaan paremmin siedettyä kuin perinteisen ns. mono- mallisen yölastan käyttö. Anteriorinen yölasta häiritsi huomattavasti vähemmän unta kuin perinteinen mono- mallinen yölasta ja kivut vähenivät anteriorisen yölastan avulla tehokkaammin kuin perinteisen yölastan avulla. (1.) Tutkimus oli hyvin pieni, joten pitkälle menevä johtopäätöksiä ei voida muodostaa. Jos hikoatte helposti ja epäilette tuotteen häiritsevän untanne, niin tutustukaa kevyempään ja ilmavampaan Procare anterioriseen yölastaan.

Saatte halutessanne lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Kirjoittakaa tuolloin kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: ”Haluan harjoitusohjeet plantaarifaskiittiin”. Vaihtoehtoisesti voitte valita kattavammat nousujohteiset harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen lisänä hintaan 24,90€. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Lähteitä:

Attard Jason & Singh Dishan. A comparison of two night ankle-foot orthoses used in the treatment of inferior heel pain: a preliminary investigation. Foot and Ankle Surgery. 2012;18:108-110.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

S/M 36 – 42, L/XL 42,5 – 46