Procare anteriorinen yölasta

62,00 

Anteriorinen yölasta plantaarifaskiitin ja joissain tapauksissa akilleksen alueen kivun hoitoon. Anteriorinen yölasta häiritsee muihin yölastoihin verrattaessa vähän unta.

 

Poista

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

Kuvaus

2012 julkaistun tutkimuksen mukaan anteriorinen yölasta häiritsi huomattavasti vähemmän unta kuin perinteinen mono- mallinen yölasta ja kivut vähenivät anteriorisen yölastan avulla tehokkaammin kuin perinteisen yölastan avulla. (1.) Tutkimus oli hyvin pieni, joten lopullista kaiken kattavaa johtopäätöstä ei voida muodostaa.

Procare yölasta on kevyt ja korkealaatuinen yölasta, jossa on tarrakiinnitykset nilkan ja päkiän alueella. Nilkan edessä ja jalkaterän päällä oleva vahvike pitää yöllä nilkan 90 asteen kulmassa. Kulma ei säädettävissä ja ei saada mukaan varpaiden venytystä. Toisaalta tuote pitää jalan riittävässä asennossa toimivuuden kannalta.

Saatte halutessanne lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Kirjoittakaa tuolloin kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: ”Haluan harjoitusohjeet plantaarifaskiittiin”. Vaihtoehtoisesti voitte valita kattavammat nousujohteiset harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen lisänä hintaan 24,90€. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Tuote lähetetään pakettina valitsemaanne Postiin, Postin automaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen.

Lähteitä:

(1.) Attard Jason & Singh Dishan. A comparison of two night ankle-foot orthoses used in the treatment of inferior heel pain: a preliminary investigation. Foot and Ankle Surgery. 2012;18:108-110.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa