Procare anteriorinen yölasta

60,90 

Anteriorinen yölasta plantaarifaskiitin ja joissain tapauksissa akilleksen alueen kivun hoitoon. Anteriorinen yölasta häiritsee muihin yölastoihin verrattaessa vähän unta.

 

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

  • Lisätäänkö harjoitusvideoita tuotteen mukaan? * 

2012 julkaistun tutkimuksen mukaan anteriorinen yölasta häiritsi huomattavasti vähemmän unta kuin perinteinen mono- mallinen yölasta ja kivut vähenivät anteriorisen yölastan avulla tehokkaammin kuin perinteisen yölastan avulla. (1.) Tutkimus oli hyvin pieni, joten lopullista kaiken kattavaa johtopäätöstä ei voida muodostaa.

Procare yölasta on kevyt ja korkealaatuinen yölasta, jossa on tarrakiinnitykset nilkan ja päkiän alueella. Nilkan edessä ja jalkaterän päällä oleva vahvike pitää yöllä nilkan 90 asteen kulmassa. Kulma ei säädettävissä ja ei saada mukaan varpaiden venytystä. Toisaalta tuote pitää jalan riittävässä asennossa toimivuuden kannalta.

Saatte halutessanne lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Kirjoittakaa tuolloin kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: ”Haluan harjoitusohjeet plantaarifaskiittiin”. Vaihtoehtoisesti voitte valita kattavammat nousujohteiset harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen lisänä hintaan 24,90€. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Tuote lähetetään pakettina valitsemaanne Postiin, Postin automaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen.

Lähteitä:

(1.) Attard Jason & Singh Dishan. A comparison of two night ankle-foot orthoses used in the treatment of inferior heel pain: a preliminary investigation. Foot and Ankle Surgery. 2012;18:108-110.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa

1 arvio tuotteelle Procare anteriorinen yölasta

  1. MK (varmistettu kirjoittaja)

    Tuote oli kyllä aika rimpula kun hinta otetaan huomioon. Huomattavasti jämäkämmät ja laadukkaammat esimerkiksi jääkiekon polvisuojat ovat verrattain edullisemmat (ja niitä saa lisäksi kaksi!). Tuote ei tietenkään ole aivan samanlainen, mutta vastaavat ominaisuudet löytyvät: kovamuovinen kuori, pehmustetta sisällä ja kiinnitys/sidonta tarranauhoilla.
    Liaäksi tuotteenne ei pysy kunnolla paikoillaan ellei sitä kiinnitä julmetun kireälle (jolloin verinei kierrä kunnolla).

    Kerroitte puhelimessa lisäksi, että tuotepaketista löytyy kevyet ohjeet ja liikeharjoitteet vaivan hoitoon, mutta ei siellä mitään ollut.

    Kokonaisuutena tästä ei jäänyt paljoa kehuttavaa, valitettavasti.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.