PF8 yösukka

49,00 

Sopii vasempaan ja oikeaan jalkaan. Sukka on tarkoitettu käytettäväksi yöllä tai muutoin levossa plantaarifaskiitin tai akilleksen kivun hoitoon. Yölasta- tai yösukkahoito on suositeltavaa mm. plantaarifaskiitissa, jos aamuisin ensimmäisen askelen yhteydessä on erityisen paljon kipua.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista

Plantaarifaskiitin harjoitusohjeet +24,90 €

  • Voit ostaa tuotteen ilman harjoitusvideoita. Vaihtoehtoisesti voit ostaa harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen mukana 24,90 € lisähintaan. Lue lisää ruksaamalla valinta. Avautuvasta näkymästä voit lisätä harjoitteet tilaukseesi.
  • Plantaarifaskiitin videoidut harjoitusohjeet

    24,90 

    Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja nissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Harjoitusvideot koostuvat yli 20 min materiaaleista, jossa kuvataan harjoitteet käytännössä.

    Lisää harjoitteet tuotteeseenPoista harjoitteet tuotteesta

    Lisää halutessasi harjoitteet tuotteeseen. Muistathan lisätä tämän jälkeen tuotteen ostoskoriin, sillä harjoitusohjeita ei voi ostaa ilman tuotetta.

Kuvaus

Ei häiritse yhtä paljon unta kuin yölasta. Ei käytetä, jos henkilöllä on verenkierto-ongelmia, jalan avohaavoja, diabetes, turvotusta, vasaravarpaita, iho- ongelmia tai jos hän on raskaana. Sukkaa ei käytetä myöskään juuri leikattuun jalkaan tai jos isovarpaan tyvinivel on kivulias. PRO 2 yölasta tai Dorsal night splint yölasta tuovat vähemmän painetta isavarpaalle verrattuna yösukkaan.

Yösukka (ns. venytyssukka) on tehokas tapa hoitaa plantaarifaskiittia, mutta suosittelemme myös muita hoitokeinoja, kuten pohjallisia ja harjoittelua. Plantaarifaskiitin hoitopaketin avulla saat monipuolisen avun plantaarifaskiitin hoitoon.

Yösukan kiristysnauha on syytä kiristää niin, että istuessa jalan ollessa maassa varpaat ovat noin 1cm irti alustasta. Myöhemmin kiristystä voi lisätä hieman. Sukan mukana tulee käyttöohje.

Mikäli teille on 39,5 – 41,5 koon jalka ja pohkeen paksuimman kohdan ympärys on 20 – 40cm, niin suosittelemme hankkimaan mieluummin M-kokoisen Elements Stretch Up- sukan.

Saatte lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Tuote lähetetään postilaatikkoonne, ellei paketissa ole muita yli 3cm tuotteita (tuolloin Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen).