PowerStep yösukka

45,00 

Sukkaa käytetään yöllä tai muutoin levossa.  Yöortoosista on todennäköisesti apua, mikäli kipu on erityisen voimakasta aamuisin ensimmäisen askeleen yhteydessä.

Poista

Plantaarifaskiitin harjoitusohjeet TUOTANTO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Yösukka ei häiritse yhtä paljon unta kuin yölasta. Ei käytetä, jos henkilöllä on jalan avohaavoja, verenkierto- ongelmia, vasaravarpaita, diabetes, turvotusta, iho- ongelmia tai raskauden aikana. Sukkaa ei käytetä myöskään juuri leikattuun jalkaan tai jos isovarpaan tyvinivel on kivulias. Procare anteriorinen yölasta tuo vähemmän painetta isovarpaalle verrattuna yösukkaan.

Yösukka (ns. venytyssukka) on tehokas tapa hoitaa plantaarifaskiittia, mutta suosittelemme myös muita hoitokeinoja, kuten pohjallisia ja harjoittelua. Plantaarifaskiitin hoitopaketin avulla saat monipuolisen avun plantaarifaskiitin hoitoon.

Yösukan kiristysnauha on syytä kiristää niin, että istuessa jalan ollessa maassa varpaat ovat noin sentin irti alustasta. Myöhemmin kiristystä voi lisätä hieman.

Tuotteen koko valitaan mitttaamalla pohkeen paksuin kohta.

  • S/M: 28-38cm
  • L/XL: 41 – 51. Koko ei sovellu alle 175 senttisille.

Mikäli teille on 39,5 – 41,5 koon jalka ja pohkeen paksuimman kohdan ympärys on 20 – 40cm, niin suosittelemme hankkimaan M-kokoisen Elements Stretch Up- sukan.

Saatte halutessanne lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Kirjoittakaa tuolloin kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: ”Haluan harjoitusohjeet plantaarifaskiittiin”. Vaihtoehtoisesti voitte valita kattavammat nousujohteiset harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen lisänä hintaan 24,90€. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen).