Pituuseroa 5mm korjaava pohjallinen

39,00 

Korotuspohjallinen korjaa pituuseroa kantapään alueelta 0,5cm. Jotta jalka mahtuu kenkään hyvin, niin edestä mallin korkeus on 0,4cm.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Korotuspohjallisia käytetään alaraajojen pituuseron tasoittamiseksi. Pituusero voi olla synnynnäistä tai esimerkiksi johtua lonkan tai polven tekonivelleikkauksesta. Jos pituusero on tullut mielestäsi yhtäkkiä ilman operaatiota, niin suosittelemme konsultoimaan kokenutta fysioterapeuttia. Mikäli teidän lyhyemmän jalan jalkaterän pitkittäinen kaari on laskeutunut erittäin näkyvästi, niin suosittelemme hankkimaan yksilölliset pohjalliset, joissa on huomioitu jalkojen pituusero.

Tuotteemme avulla voitte välttyä mm. pituuserosta johtuvasta polven, lonkan tai selän ylikuormituksesta.

Jos mietitte hankkiako esimerkiksi 40 vai 41 koon pohjallinen, niin tilatkaa mieluummi koon 41 pohjallinen. Myös mikäli teillä on leveä päkiä, niin tilatkaa muutamaa numeroa isompi pohjallinen. Liian pitkää pohjallista pystytään leikkaamaan kärjestä hyvillä saksilla.

Korotuspohjallisissamme käytetään EVA-materiaalia, jota käytetään yleisesti muussakin pohjallisten valmistamisessa. Tuotteen pinta on tasainen. Tuotteen päällä voidaan käyttää tarvittaessa ohuttaa muotoiltua pohjallista erittäin tilavien jalkineiden kanssa. Suurimmassa osassa tapauksista tämä ei ole kuitenkaan tarpeellista. Tuote on valmistettu Suomessa.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin).