Pituuseroa 8mm korjaava pohjallinen

(10 tuotearviota)

39,90 

Korotuspohjallinen korjaa pituuseroa kantapään alueelta 0,8cm. Jotta jalka mahtuu kenkään hyvin, niin edestä mallin korkeus on 0,5cm.

Korotuspohjallisia käytetään alaraajojen pituuseron tasoittamiseksi. Pituusero voi olla synnynnäistä tai esimerkiksi johtua lonkan tai polven tekonivelleikkauksesta. Jos pituusero on tullut mielestäsi yhtäkkiä ilman operaatiota, niin suosittelemme konsultoimaan kokenutta fysioterapeuttia. Mikäli teidän lyhyemmän jalan jalkaterän pitkittäinen kaari on laskeutunut erittäin näkyvästi, niin suosittelemme hankkimaan yksilölliset pohjalliset, joissa on huomioitu jalkojen pituusero.

Tuotteemme avulla voitte välttyä mm. pituuserosta johtuvasta polven, lonkan tai selän ylikuormituksesta.

Jos mietitte hankkiako esimerkiksi 40 vai 41 koon pohjallinen, niin tilatkaa mieluummi koon 41 pohjallinen. Myös mikäli teillä on leveä päkiä, niin tilatkaa muutamaa numeroa isompi pohjallinen. Liian pitkää pohjallista pystytään leikkaamaan kärjestä hyvillä saksilla.

Korotuspohjallisissamme käytetään EVA-materiaalia, jota käytetään yleisesti muussakin pohjallisten valmistamisessa. Mukavuuden lisäämiseksi tuotteeseen on hiottu pientä syvennystä kantapään alueelle. Muutamme vähitellen varastomme korotuspohjallisten materiaalia aiempaa hieman pehmeämmäksi. Tuotteen toimivuus ei tule vaihdoksen yhteydessä muuttumaan, mutta sitä on mahdollisesti entistä mukavampi käyttää.

Huomioithan, että pohjallinen vaatii tilavan kengän. Pakkaus sisältää yhden korotuspohjallisen.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin).

10 arviota tuotteelle Pituuseroa 8mm korjaava pohjallinen

 1. Maarit

  Koroke pohjallinen sopii hyvin useampaan ulkokenkään. Koko osuva normaali kengän koon mukaan.Ei tarvinnut muokata pohjallisia. Nihkeä pinta ainut miinus. Sukka ”mutrullaan” jalassa jalkaa kenkään laitettaessa, jos joutuu koroke pohjallisen jättämään päällimmäiseksi kenkään.

 2. Jorma

  Hei – olen tyytyväinen saamaani tuotteeseen – arvolla 5.

 3. Henni

  Tuote oli odotetunlainen, arvosana 5. Toimitus todella nopea, tilasin tiistaina iltapäivällä niin posti toi tuotteet jo keskiviikkona postilaatikkoon.

 4. Helena

  Olen hyvin tyytyväinen (4) korotuspohjalliseen. Toimitus oli nopea ja tuli kätevästi postilaatikkoon.

  Itse pohjallisesta:
  Käytän talvikengässä villasukkia. Niiden ja varmasti myös tavallisten sukkien kanssa mattapintainen kumi(?) liukuu huonommin kuin normaalipohjallinen.
  Ohut liukuva pinnoite olisi suotava. Tietenkin niin, että jo nyt hintava pohjallinen ei saisi kallistua liikaa. Pinnoitteen tulisi myös pysyä kiinni kovassa rasituksessa.
  Siinäpä haastetta ensi vuoteen!

 5. Niina

  Hei ja kiitos kun kysyitte.
  Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen (5).

  Olen pitkään kärsinyt lonkkakivusta ja vihdoin selvisi, että toinen jalkani on 1,5 cm lyhyempi toista. Korokepala toisessa kengässä on helpottanut kipua, nyt jopa kävely tuntuu helpommalta.

  Terveisin,

  Niina

 6. Jalkaspesialisti.fi

  Hei Inkeri!
  Yksilöllisemmätkin ratkaisut ovat mahdollisia korotuksen osalta. Niissä hinta on 85eur ja toimitusaika noin 4vk.

 7. Inkeri

  Hei,

  Tilaamani pohjallinen vastasi täysin odotuksiani. Tyytyväisyys: 5.

  Toivoisin että pituuseroa korjaavia pohjallisia olisi eri paksuisia. Itselleni paras olisi 6 mm kantapäästä ja 2 mm edestä.

  Ymmärrän, että korotus pitää olla myös edessä, mutta useimpiin kenkiin etuosan 5mm korotus ei mahdu.

 8. Martti

  Taisi olla liian vähän korotusta, kun jalkani pituusero 2-3cm. Ostajan virhe

 9. Hans

  Olen erittäin tyytyväinen tilaamaani kengän välipohjaan eli arvosana on 5. Pohja pysyy hyvin paikallaan, antaa riittävän tuen ja materiaali on sopivan taipuisa.

 10. Helena (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaus saapui lupaamassane
  4-5 päivässä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusohjeista

Tämän tuotteen ostaja voi hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme tai kirjalliset oirespesifit ohjeet tilauksensa mukaan. Valittavissa olevat harjoitusvideot ja kirjalliset harjoitusohjeet vaihtelevat tuotekohtaisesti.

Alta otsikko klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään parantamaan jalkaterän toimintaa ja ryhtiä. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään vähentämään jalan kipua plantaarifaskiitissa sekä lisäämään sen kuormituskestävyyttä. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Monipuolisemmat ja tarkasti kuvatut ohjeet plantaarifaskiittiin saat ostamalla plantaarifaskiitin videoidut harjoitusohjeet verkkokaupastamme.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään vähentämään jalan kipua päkiän kivussa. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään vähentämään jalan kipua hallux rigiduksessa sekä lisäämään jalan toimintakykyä. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään vähentämään jalan kipua akillesjänteen tendinopatiassa (1,5cm – 8cm kiinnityskohdasta ilmenevä kipu) sekä lisäämään jalan kuormituskestävyyttä.

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti ja niissä on huomioitu jalan kivun voimakkuus. Tarvittaessa ohje aloitetaan isometrisistä harjoitteista, jonka jälkeen siirrytään eksentrisiin harjoitteisiin sekä muun muassa niin sanottuihin heavy slow harjoitteisiin.

Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa. Jos kipu jatkuu vaikka käytätte tukea ja noudatatte harjoitusohjetta, niin suosittelemme hakeutumista fysioterapeutin tai jalkaterapeutin vastaanotolle.

Tutkittuun tietoon, käytännön kokemuksiin ja erityisesti alaraajafysioterapian käytänteisiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään vähentämään jalan kipua vaivaisenluussa sekä lisäämään jalan toimintakykyä. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään lisäämään jalan toimintakykyä nilkan nyrjähdyksen jälkeen sekä vähentämään riskiä uuteen nilkan nyrjähdykseen. Harjoitetaso etenee huomioiden, kuinka kauan nilkan nyrjähdyksestä on mennyt aikaa ja millaisia oireita jalassa on. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusohjeet koostuvat harjoitteista, joiden avulla pyritään lisäämään jalan toimintakykyä nilkan nyrjähdyksen jälkeen sekä vähentämään riskiä uuteen nilkan nyrjähdykseen. Harjoitetaso etenee huomioiden, kuinka kauan nilkan nyrjähdyksestä on mennyt aikaa ja mikä on vamman aste. Harjoitteet kuvataan esimerkkien avulla ja ohjeissa on eri variaatiot harjoitteille huomioiden liikunnallisesti aktiiviset ja ei niin aktiiviset yksilöt. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoitusohjelmaa.