Malleoforce Plus

37,00 

Kevyt sukkamainen vaihtoehto nilkkatueksi. Tuessa on sukkamaisen kankaan lisäksi remmi, joka tulee jalan ympärille ja ennaltaehkäisee inversiota (ns. normaali nilkan nyrjähdys) ja eversiota.
Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista

Kuvaus

Nilkan nyrjähdyksessä voidaan käyttää heti I-tyypin vamman jälkeen, noin 3 viikkoa II-tyypin vamman jälkeen, ennaltaehkäisemään epävakaan nilkan uudelleen nyrjähdystä tai liikunnassa nilkan nyrjähdyksen ennaltaehkäisyssä. Saattaa auttaa myös lievässä nilkan tai jalkaterän artroosissa. Voidaan käyttää vasempaan tai oikeaan nilkkaan.

Tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi polven ulkosivun kivun hoitoon suunnitellun sisäsivultaan korotetun pohjallisen kanssa.

Tuotteen mukaan saatte ohjeen elastisen remmin käyttöön.

Kirjoittakaa tilausta tehdessänne tilauksen lisäkenttään sanat ”nilkan harjoitusohje”, jos haluatte mukaan nilkan nyrjähdykseen suunnitellun harjoitusohjelman. Ohjeessa myös harjoitteita epävakaan nilkan kuntoutuksen avuksi. Pakettiin kuuluu tuolloin lisäksi kuvallinen kinesioteippausohje.

Mittaus: mittaa nilkan kapein kohta ja valitse tuotteen koko tämän perusteella.

Tämä tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin).