Stabilizing Speed Pro nilkkatuki

42,00 

Laadukas perusmallinen tukeva nilkkatuki vähentää riskiä nilkan nyrjähdykselle tutkimuksen mukaan tehokkaasti (McGuine T.A, Brooks A. 2011).

Poista

Kuvaus

Myös nilkan nyrjähdyksen akuuttivaiheen jälkeen nilkan nyrjähdyksen uusiutumisen ehkäisemiseksi. Jalkaterän ali menevien venymättömien kahdeksikkositeiden asettelu muistuttaa teippausta ja ne stabiloivat nilkkaa supinaatiossa ja pronaatiossa. Helppo pikakiinnitys. Sopii hyvin urheilu- tai vapaa-ajan kenkiin. Luja materiaali vaativille urheilijoille.

Tilaamalla kauttamme nilkkatuen lähetämme teille myös harjoitusohjelman, joka on suunniteltu nilkan nyrjähdysten jälkeiseen kuntoutukseen. Ohjelmassa on harjoitteita mm. nilkan hallinnan parantamiseksi. Pakettiin kuuluu lisäksi kuvallinen kinesioteippausohje.

Mittaukseen vinkki: Pootramitta on nilkan ympäryksen mitta, kantapään taka-/alakulmasta ympäri nilkkaan eteen. Mittaussuunnasta on kuva tuotteen kuvissa ja mitoitus löytyy Valitse- painikkeen alta.

Toimitetaan lähimpään Postin automaattiin tai Postiin. Saatte viestin tuotteen saavuttua perille.

Tutkimus: McGuine T.A, Brooks A. AM J sports Med 2011. The Effect of Lace-up Ancle Braces on Injury rates on High School Football Players. 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa