ASO EVO nilkkatuki

71,40 

Erittäin tukeva nilkkatuki, jossa on edessä nauhakiinnitys.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista

Kuvaus

Nailonhihnojen asettelu muistuttaa teippausta ja ne stabiloivat nilkkaa supinaatiossa ja pronaatiossa. Hihnojen alkupää on kiinnitetty kantapään alle, jonka vuoksi ortoosi tukee nilkkaa erityisen hyvin. Ortoosin suu on vahvistettu muovimansetilla, minkä ansiosta se tukee myös ylempää nilkkaniveltä.

Sopii akuuttiin tai krooniseen nilkan epävakauteen, ennaltaehkäisemään nilkan nyrjähdyksiä urheilussa tai normaalissa arjessa sekä subtalar- nivelen instabiliteettiin. Erityisen hyvin tuki sopii paljon tukea kaipaaville nilkoille, suurikokoisille ihmisille sekä esimerkiksi koripalloilijoille.

Tilaamalla kauttamme nilkkatuen lähetämme teille myös harjoitusohjelman, joka on suunniteltu nilkan nyrjähdysten jälkeiseen kuntoutukseen.  Ohjeessa myös harjoitteita epävakaan nilkan kuntoutuksen avuksi. Pakettiin kuuluu lisäksi kuvallinen kinesioteippausohje.

Mittaukseen vinkki: Pootramitta on nilkan ympäryksen mitta, kantapään taka-/alakulmasta ympäri nilkkaan eteen. Mittaussuunnasta on kuva tuotteen kuvissa ja mitoitus löytyy Valitse- painikkeen alta.

 

Toimitetaan lähimpään Postin automaattiin tai Postiin. Saatte viestin tuotteen saavuttua perille.

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa