Kantakorotus 1,2cm

25,00 

Käytetään muun muassa akillesvammojen jälkeiseen hoitoon.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi alaraajojen pituuseron korjaamiseksi suositellaan pituuseroa korjaavaa kokopohjallista. 1,2cm korotusta suositellaan käyttämään vain väliaikaisena ratkaisuna esimerkiksi muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen akillesvamman jälkihoitona Walker-mallisen kengän ja suuremman kantakorotuksen jälkeisenä apuvälineenä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kannan keskeltä korkeus on noin 1,1cm. Tuote kannattaa sijoittaa jalkineen oman pohjallisen alle, jotta sitä on mahdollisimman mukava käyttää.

Akillesvamman hoitoa voidaan joissain tapauksissa porrastaa valitsemalla seuraavaksi 1cm kantakorotus ja tai suoraan 0,5cm korotus. Lopulta kävellään ilman kantakorotusta. Jos kantakorotusta joudutaan käyttämään useita viikkoja, niin suosittelemme ehdottomasti hankkimaan myös toisen jalan alle kantakorokkeen tai korotuspohjallisen mm. alaselän ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Kantakorotuksissa käytetään kestävää EVA-materiaalia, jota käytetään yleisesti muussakin pohjallisten valmistamisessa. Kantakorotuksessa olevan kaksipuoleisen teipin avulla tuote voidaan tarvittaessa kiinnittää jalkineen. Pakkaus sisältää yhden kappaleen kantakorotuksia.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita.