Hiilikuitupohjallinen

45,00 

Hiilikuitupohjallista käytetään silloin kun pohjallisella halutaan vähentää jalkaterän etu- tai keskiosan liikettä mahdollisimman paljon. Pohjallisella pyritään pääosin samaan kuin kovapohjallisella jalkineella.

Pakettihinta
Määrä Hinnoittelu
2 + 34,00 
Pakettiin sovelletaan joukkohinnoittelua:

Esimerkiksi Freibergin taudissa, kivuliaan isovarpaan hoidossa, vaivaisenluun hoidossa ennen leikkausta tai hieman sen jälkeen, jalkapöytäluun murtumassa tai veneluun murtumassa käytetään hiilikuitupohjallisia ja/ tai kovapohjaisia erityisjalkineita. Noudatathan aina tapaamasi terveydenhuollon ammattilaisen ohjausta liittyen painonvaraukseen, kevennyksiin ja ortooseihin.

Useimmat hiilikuitupohjalliset vievät jalkineesta liikaa korkeutta tai ne ovat toisinaan liian joustavia vähentääkseen kivuliaan alueen kuormitusta. Verkkokauttamme tilattava hiilikuitupohjallinen on poikkeuksellisen ohut ja jäykkä. Tuote on paksuudeltaan vain 1mm. Se saalii pienen jouston kävellessä, mutta vähentää liikettä yhtä tehokkaasti kuin esimerkiksi useat 3 mm paksuiset hiilikuitupohjalliset.

Vaikka tämä hiilikuitupohjallinen vähentää tehokkaammin isovarpaan tyvinivelen liikettä kuin Hallux rigid pohjallinen, niin suosittelemme ensisijaiseksi pohjalliseksi jäykkään isovarpaaseen hallux rigid pohjallisia. Mikäli hallux rigid pohjallinen ei vähennä riittävästi isovarpaan liikettä, niin tämä pohjallinen voi olla tuolloin hyvä ratkaisu.

Käyttömukavuuden parantamiseksi suosittelemme ehdottomasti asettamaan hiilikuitupohjallisen jalkineen oman pohjallisen tai muun pohjallisen alle. Currex Low arch pohjallinen sopii hyvin käytettäväksi hiilikuitupohjallisen päällä kunhan teillä ei ole pitkälle edennyttä lattajalkaa. Käyttäkää toisessa jalassa 1-2mm paksuista jalkineen omaa valmispohjallista kun käytätte hiilikuitupohjallista, mutta lisätkää toiseen jalkineeseen myös vastaava lisäpohjallinen kuin on hiilikuitupohjallisen päällä.

Tuotteen toiminnan kannalta se on syytä olla hieman lyhyempi ja kapeampi kuin normaalit pohjalliset. Kokotaulukossa on huomioitu edellä mainittu seikka. Jos mietitte hankkiako esimerkiksi 40 vai 41 koon pohjallinen, niin tilatkaa mieluummi koon 40 pohjallinen.

Voit valita hiilikuitupohjallisen ja lisätä sen ostoskoriin. Yhden pohjallisen hinta 45 euroa. Tilatessa kaksi tai enemmän tuotteita, kappalehinta per tuote on 34 euroa.

Hiilikuitupohjalliset valmistetaan Suomessa.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin).

Huom.: materiaaleiltaan pehmeimmät jalkineet saattavat toisinaan kulua normaalia nopeammin hiilikuitupohjallisen käytön myötä. Emme suosittele hiilikuitupohjallisia käytettäväksi paljasjalkakenkien kanssa. Jalkaspesialisti.fi ei ole vastuussa hiilikuitupohjallisen käytön vuoksi tapahtuneesta jalkineen mahdollisesta kulumisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.