Hallux Rigid pohjalliset

99,00 

Hallux Rigid pohjallisten perusideana on vähentää kävellessä isovarpaan kivuliasta liikettä. Juuri tämä toiminto auttaa vähentämään tyvinivelen kipuilua, jolloin mahdolliselta leikkaukselta voidaankin välttyä.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Yleensä normaaleihin yksilöllisiin pohjallisiin ei ole mahdollista tehdä vastaavaa rakenteellista toimintoa. Muutamalla yksityisellä palveluntuottajalla tämä on mahdollista, mutta pohjallisparin hinta nousee selkeästi kalliimmaksi verrattuna normaaleihin yksilöllisiin pohjallisiin. Suosittelemme harkitsemaan yksilöllisten pohjallisten hankintaa, jossa on I-säteellä hiilikuituinen tms. vahvike mikäli isovarpaan tyvinivelen liikerata ylöspäin on alle 15 astetta silloin kun jalalla ei ole painoa. Hallux rigid saallii pienen liikkeen tyvinivelelle, mutta rajoittaa kuitenkin yleensä tarpeeksi liikettä liikerajoittuneessa ja kivuliaassa isovarpaassa.

Pohjalliset toimitetaan pareina. Voitte tilata pohjallisparin, jonka avulla molempien jalkojen isovarpaiden liikettä vähennetään, vasemman jalan isovarpaan liikettä vähentävän tai oikean jalan isovarpaan liikettä vähentävän pohjallisen. Mikäli valitsette vasemman tai oikean jalan tyvinivelen liikettä vähentävän pohjallisen, toisen jalan (mukana tulevassa) pohjallisessa on pitkittäisen ja poikittaisen kaaren tuki, mutta ei tyvinivelen liikettä vähentävää toimintoa.

Pohjalliset sopivat lievästi madaltuneeseen, normaalikaariseen ja korkeakaariseen jalkaan.

Saatte mukaan myös lyhyen harjoitusohjeen. Ohjetta noudattamalla voidaan kuntouttaa isovarpaan tyviniveltä, joka kipuilee ja jonka liike on rajoittunut.

Toimituskulut 0 €!

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa