Etäfysioterapian avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti tapaamaan fysioterapeutin tietokoneen tai kännykän avulla. Saat videovastaanotolla fysioterapeutilta apua jalan vaivasi kuntoutukseen ja tarvittaessa suunnittelemme harjoitteet vaivan hoitamisen tueksi, asuitpa sitten Hangossa tai Utsjoella. 

Kenelle palvelu sopii?

  • Akuutti tai pitkäaikainen jalan kipu
  • Jalkaterän, nilkan tai polven kiputilat, kuten päkiän alueen kipu, plantaarifaskiitti, isovarpaan tyvinivelen kipu, akilleksen kipu, polven nivelrikko tai polven etuosan kipu

Kenelle palvelu ei sovellu?

Emme suosittele jalkoihin liittyvää etäkuntoutusta, jos teillä on diabetekseen liittyvä jalan haavauma tai muu verenkierrollinen jalan alueen kipu tai turvotus. Suositamme myös hakeutumaan ensisijaisesti terveydenhuoltoon, jos teillä on jalan alueelle tapahtunut akuutti trauma, kuten erittäin kivulias nilkan nyrjähdys, iskuvamma tai kaatuminen. Lääkäriin on myös syytä hakeutua pikaisesti, mikäli vamma estää kokonaan jalalle varaamisen tai akuutti pohkeen alueen kipu on alkanut itsestään ja ko. oire aiheuttaa turvotusta tai ihon värin muutoksia.

Etäkuntoutuksessa voimme:

  • Tehdä arvion jalan tilanteesta
  • Tehdä apuvälinearvion
  • Tehdä harjoittelua alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin ohjauksessa
  • Ohjata sopivia harjoitteita
Jalkaspesialisti ikoni

Varaa aikasi etäfysioterapiaan

Etäfysioterapeuttinasi toimii Antti Mässeli. Voit varata ajan 30 min Etäfysioterapiaan. 30min hinta on 49 €. Varaus ohjautuu Fysioksen kalenteriin. Käytämme Fysioksen potilastietojärjestelmää.

Valitse aikaa varatessasi asiantuntijaksi Antti Mässeli ja palvelu- kohtaan Etäterapia.

Etäkuntoutuksen toteuttamiseen tarvitset sähköpostiosoitteen, toimivan nettiyhteyden sekä normaalin tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni. Voimme pyytää etävastaanotolla teitä ottamaan sukan jalasta pois ja tunnustelemaan jalkaa. Mikäli teillä on polvikipua, niin suosittelemme etävastaanotolle shortseja tai muita lyhyitä housuja.

Voit varata etäkuntoutusajan tällä sivulla olevan linkin kautta. Saat sitten varausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa on linkki Viivi- videoyhteyteen. Mikäli et käytä etäterapiassa tietokonetta, niin lataa videosovellus ennen sovittua etävastaanottoa kännykkääsi tai tablettiisi. Latauslinkin saat ajanvarausviestistä. Tietokonetta käytettäessä suosittelemma käyttämään Viivi- sovellusta Mozilla Firefoxilla tai Chromella. Klikkaa sovittuna ajankohtana videoyhteyslinkkiä ja videovastaanotto voi alkaa. Voit lukea halutessasi tarkemmin aiheesta painamalla tästä, mutta varaathan käynnin käyttämällä tätä linkkiä.

Videoyhteyden lisäksi potilastiedot, videot harjoitteista ja erilaiset lomakkeet pystytään välittämään täysin suojatussa ympäristössä.

Etäkuntoutuksessa emme pysty tutkimaan palpoimalla eli tunnustelemalla kipukohtaa, mutta pystymme arvioimaan tilannetta muilla metodeilla, kuten liikkeen arviolla tai spesifeillä testeillä.

Tervetuloa alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme Etävastaanotolle!

Varaa aikasi fysioterapiaan Vantaalle

Hoitoon kannattaa hakeutua, mikäli kipu pitkittyy, liittyy traumaan ja jos jalka ei kestä astumista. 

Voit varata ajan Myyrmäen tai Tikkurilan Fysioksen toimipisteeseen, jossa fysioterapeutti voi tutkia jalkasi, arvioida mahdollisen apuvälinetarpeen sekä suunnitella yksilölliset harjoitteet. Voit lukea lisää Myyrmäen ja Tikkurilan apuvälinevarastosta painamalla tästä

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.