PowerStep Pinnacle pohjalliset

45,00 

PowerStep Pinnacle on erinomainen yleispohjallinen jalkaterään, jonka pitkittäinen kaari on korkeudeltaan normaali. Tukee myös korkeakaarista jalkaterää. Sopii esimerkiksi plantaarifaskiittiin, känsäytymien hoitoon ja lievittämään kipua paljon seisomatyötä tekevillä henkilöillä.

Poista

  Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

  Kuvaus

  PowerStep Pinnacle pohjallisissa yhdistyy kaaren dynaaminen ja kuitenkin kohtalaisen napakka tuenta. Pintameteriaali on pehmeää. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä esimerkiksi plantaarifaskiitissa. Sopii normaalin käytön lisäksi esimerkiksi käytettäväksi vaelluskengissä ja paljon seisomatyötä tekeville.

  Pohjallinen ei ole suositeltava, mikäli jalkaterä on matala. Tasoittaa painetta erinomaisesti jalkaterässä, jonka pitkittäinen kaari on normaalin korkuinen. Sopii myös jalkaterille, jonka pitkittäinen kaari on korkea. Korkean pitkittäisen kaaren omaavalle jalkaterälle pohjallinen sopii normaalin käytön lisäksi myös liikuntaan. Pohjallisen pitkittäiskaarta tukeva rakenne on korkeampi verrattuna muihin normaalin kaaren omaaville jaloille suunnattuihin valmispohjallisiin. Tuenta on myös hieman napakampi kuin esimerkiksi Currexin malleissa, mutta joustaa dynaamisesti kävelyn aikana. Materiaalina pohjallisissa usein käytettävä EVA. Pinnaltaan anti-mikrobinen ja pehmeä.

  Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä leikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

  Toimitetaan valitsemaanne Postin automaattiin, Postiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Saatte viestin tuotteen saavuttua perille.

  Pohjallisten vertailua
  Valikoimissamme olevien pohjallisten vertailua