Kantakorotus 1,5 cm

24,00 

Käytetään muun muassa akillesvammojen jälkeiseen hoitoon.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista
Hinta per tuote, jos ostat tuotetta enemmän kuin yhden kappaleen:
23 +
18,00 17,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi alaraajojen pituuseron korjaamiseksi suositellaan pituuseroa korjaavaa kokopohjallista. 1,5cm korotusta suositellaan käyttämään vain väliaikaisena ratkaisuna esimerkiksi muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen akillesvamman jälkihoitona Walker-mallisen kengän ja suuremman kantakorotuksen jälkeisenä apuvälineenä. 1,5cm korotus vaatii napakan jalkineet kantaosan, jotta jalkine ei hölsky kävellessä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kannan keskeltä korkeus on noin 1,4cm.

Akillesvamman hoitoa voidaan joissain tapauksissa porrastaa valitsemalla seuraavaksi 1cm kantakorotus ja sitten 0,5cm korotus. Lopulta kävellään ilman kantakorotusta. Jos kantakorotusta joudutaan käyttämään useita viikkoja, niin suosittelemme ehdottomasti hankkimaan myös toisen jalan alle kantakorokkeen tai korotuspohjallisen mm. alaselän ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Korkkia ja tekstiilipäällys. Kantakorotuksessa olevan teipin avulla tuote voidaan tarvittaessa kiinnittää jalkineeseen. Tuotetta on kehitetty niin, että kantakorotukselle tuleva paine kohdistuu entistä suuremmalle alueelle. Näin tuotteen käyttömukavuus saadaan paremmaksi.

Aseta tuote jalkineeseen, jossa ei ole pohjallista. Mikäli jalkineessa on irrotettava pohjallinen, niin tuote laitetaan pohjallisen alle. Ei suositella jalkineeseen, jonka sisäosa on kantapään kohdalta kovera, sillä tuolloin tuote saattaa murtua. Tällaiseen jalkineeseen suosittelemme säädettävää kantakorotusta tai 1,2cm kantakorotusta.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita.