Kantakorotus 1cm

17,00 

Käytetään muun muassa akillesvammojen jälkeiseen hoitoon.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista
Hinta per tuote, jos ostat tuotetta enemmän kuin yhden kappaleen:
2 3 +
14,00  13,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Voidaan myös käyttää muutaman viikon ajan alaraajojen pituuserossa. Pituuseron kompensoimiseksi suositellaan pitkäaikaiseksi ratkaisuksi pituuseroa korjaavaa kokopohjallista. Jos akilleksen kuntoutuksen yhteydessä kantakorotusta joudutaan käyttämään useita viikkoja, niin suosittelemme hankkimaan myös toisen jalan alle kantakorokkeen tai korotuspohjallisen mm. alaselän ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Kantakorotusta käytetään esimerkiksi kipsin tai ns. walkerin jälkeen akilleksen ruptuuran kuntoutuspolussa. Akilleksen kiinnityskohdan kivussa kantakorotuksella voidaan vähentää ko. kohtaan kohdistuvaa kompressiota (1), jonka ajatellaan olevan tärkeässä roolissa kiinnityskohdan kivun hoidossa (2).

Käyttömukavuuden lisäämiseksi kannan keskeltä korkeus on noin 9-9,5mm.

Tuote on materiaaliltaan korkkia ja päällyksenä tekstiilipäällys. Tuotetta on kehitetty niin, että kantakorotukselle tuleva paine kohdistuu entistä suuremmalle alueelle. Näin tuotteen käyttömukavuus saadaan paremmaksi. Kantakorotuksessa olevan teipin avulla tuote voidaan tarvittaessa kiinnittää jalkineeseen.

Aseta tuote jalkineeseen, jossa ei ole pohjallista. Mikäli jalkineessa on irrotettava pohjallinen, niin tuote laitetaan pohjallisen alle. Ei suositella jalkineeseen, jonka sisäosa on kantapään kohdalta kovera, sillä tuolloin tuote saattaa murtua. Tällaiseen jalkineeseen suosittelemme säädettävää kantakorotusta, kantakorotus 1cm EVA:a, Foam kantakorotusta tai 1,2cm kantakorotusta.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita.

 

Lähteitä:

(1.) Malliaras, Peter & O’Neill, Seth, 2017. Potential risk factors leading to tendinopathy. Apunts, Medicana de L’Sports. 52 (194), 71 – 77.

(2.) Cook, J. & Purdam, C., 2012. Is compressive load a factor in the development of tendinopathy? British Journal of Sports Medicine. 2012; 46; 163 – 168.