Päkiäpelotti, 2 paria

30,00 

Päkiäpelotilla tuetaan poikittaista jalkaterän kaarta ja kevennetään alueen kuormitusta. Myydään kahden parin pakkauksissa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Päkiäpelotti asetetaan päkiän alle. Se ei saa olla pikkuvarpaan tai isovarpaan jalkapöydänluun kohdalla. Pelotti täytyy sijoittaa myös jalkapöytäluun ja varvasluun välisestä nivelestä taaksepäin, ei siis ollenkaan nivelen kohdalle. Pelottia on syytä käyttää alussa noin 2–4 tuntia kerrallaan. Alussa se saattaa tuntua epämiellyttävältä. Tuen käyttö kannattaa lopettaa, jos siihen ei totu noin kolmen viikon aikana.

Pelottia voi pienentää hieman poistamalla päällysteen ja kiinnittämällä se liimalla tai teipillä jalkineen omaan pohjalliseen. Tuotteessa on toisella puolella liimapinta, jonka avulla se kiinnitetään pohjalliseen/kenkään. Saatte mukaan pelotin asetteluohjeen.

Suosittelemme lukemaan kirjoituksen päkiän alueen kivusta/ metatarsalgiasta. Saatte todennäköisesti vielä tehokkaamman avun päkiän kipuun päkiän alueen kivun hoitopaketin avulla, vaikka pelkän päkiäpelotinkin avulla alueelle kävellessä keskittyvää painetta voidaan vähentää.

Paketti toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne.