Fasciitis fighter

36,90 

Fasciitis fighterin avulla korkean intensiteetin voimaharjoittelu plantaarifaskiitissa helpottuu  kotioloissa.

Saatavuus: Varastossa. Toimitusaika noin 2 – 4 arkipäivää

Plantaarifaskiitin JA lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

  • Lisätäänkö harjoitusvideoita tuotteen mukaan? * 

Korkeaintensiteettisella lihasvoimaharjoittelulla on voidaan nopeuttaa plantaarifaskiitista toipumista sekä auttaa vähentämään kipua. Ratleff ym. 2015 tutkivat asiaa ja hyödynsivät harjoitteessa jalan windlass mekanismia. Harjoitetta tehdään rappusella ja varpaiden alle sijoitettu pyyde on tärkeä osa liikeradan kannalta.

Fasciitis fighterin avulla voit harjoitella kotona kyseistä metodia hyödyntäen, vaikka kotona ei olisikaan rappusta. Tuote voidaan myös asettaa paksun kirjan päälle tai rappuselle, niin harjoitellessa pääsee hyödyntämään koko liikeradan. Fasciitis fighterin avulla alituisesta pyyhkeen asettelemisesta varpaiden alle tulee historiaa. Usein näkee myös tilanteita, jossa pyyhkeestä ei ole saatu aseteltua lähellekään tarpeeksi paksua varpaiden asennon kannalta.

Korkeaintensiteettistä lihasvoimaharjoittelua pystyy myös tekemään ilman Fasciitis fighteriä, mutta ko. apuvälineen avulla harjoittelusta tulee helpompaa.

Saatte halutessanne lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla Fasciitis fighterin kauttamme. Kirjoittakaa tuolloin kassalla Tilauksen kommentit -kohtaan: ”Haluan harjoitusohjeet plantaarifaskiittiin”. Vaihtoehtoisesti voitte valita kattavammat nousujohteiset harjoitusvideot plantaarifaskiittiin tuotteen lisänä hintaan 24,90€. Harjoitteissa mukailtu mm. Ratleff ym. 2015 tutkimuksessa käytettyjä harjoitteita. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaa harjoitusohjetta.

Tuotteen mitat: 16.2cm × 15.3cm × 5.0 cm

 

Lähteet:

Ratleff, M. S., Mølgaard, M. C., Fredberg, U., Kaalund, S., Andersen, K. B., Jensen, T. T., Aaskov, S. & Olensen, J. L. High-load strength training improves outcome in patients with plantar fasciitis: A randomized controlled trial with 12-month follow-up. Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. 2015: 25: e292-e300.

1 arvio tuotteelle Fasciitis fighter

  1. AV

    Hei,

    Sain teiltä ripeästi tarvitsemani tuotteet, joista on ollut apua ongelmiini. Olen erittäin tyytyväinen toimintaanne.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.