Fasciitis fighter

37,20 

Fasciitis fighterin avulla korkean intensiteetin voimaharjoittelu plantaarifaskiitissa helpottuu  kotioloissa.

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Korkeaintensiteettisella lihasvoimaharjoittelulla on voidaan nopeuttaa plantaarifaskiitista toipumista sekä auttaa vähentämään kipua. Ratleff ym. 2015 tutkivat asiaa ja hyödynsivät harjoitteessa jalan windlass mekanismia. Harjoitetta tehdään rappusella ja varpaiden alle sijoitettu pyyde on tärkeä osa liikeradan kannalta.

Fasciitis fighterin avulla voit harjoitella kotona kyseistä metodia hyödyntäen, vaikka kotona ei olisikaan rappusta. Tuote voidaan myös asettaa paksun kirjan päälle tai rappuselle, niin harjoitellessa pääsee hyödyntämään koko liikeradan. Fasciitis fighterin avulla alituisesta pyyhkeen asettelemisesta varpaiden alle tulee historiaa. Usein näkee myös tilanteita, jossa pyyhkeestä ei ole saatu aseteltua tarpeeksi paksua varpaiden asennon kannalta.

Korkeaintensiteettistä lihasvoimaharjoittelua pystyy myös tekemään ilman Fasciitis fighteriä, mutta ko. apuvälineen avulla harjoittelusta tulee helpompaa.

Tuotteen tilaajalle kirjallinen ohje plantaarifaskiitin korkeaintensiteettiseen lihasvoimaharjoitteluun. Ohjeessa on osin noudatettu Ratleffin ym. 2015 metodia, mutta siinä on huomioitu kuitenkin harjoittelijoiden eri lähtötasot. Harjoitteluohje ei korvaa teille mahdollisesti ohjattuja yksilöllisiä ohjeita. Saatte tarvittaessa lisätietoa harjoitteista alueenne alaraajoihin perehtyneeltä fysioterapeutilta tai jalkaterapeutilta.

Tuotteen mitat: 16.2cm × 15.3cm × 5.0 cm

 

Lähteet:

Ratleff, M. S., Mølgaard, M. C., Fredberg, U., Kaalund, S., Andersen, K. B., Jensen, T. T., Aaskov, S. & Olensen, J. L. High-load strength training improves outcome in patients with plantar fasciitis: A randomized controlled trial with 12-month follow-up. Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. 2015: 25: e292-e300.