Cefar Easy TNS-laite

117,50 

Cefar Easy TENS-laite (Transcutanic Electrical Neuro Stimulation) antaa kivunlievitystä sähköimpulssiensa avulla. Laitetta käytettäessä lähetetään sähköisiä impulsseja aivoihin, jotka estävät kipusignaalin pääsyn aivoihin.

Saatavuus: Varastossa. Toimitusaika noin 2 – 4 arkipäivää

Polven nivelrikon harjoitusohjeet TUOTANTO

  • Lisätäänkö harjoitusvideoita mukaan? * 

TENS- hoito on turvallista eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Suositellaan erityisesti krooniseen kipuun, mutta voidaan käyttää myös akuutissa kivussa. Kivun lievitys on tehokkainta käytön aikana, mutta vaikutus voi kestää useita tunteja laitteen käytön jälkeenkin.

Laitetta on helppo käyttää ja se sisältää suomenkielisen ohjeen.

Laite sisältää ohjelmat:
-Niska- ja hartiaseudun kivunlievitys
-Niska- ja hartiaseudun hieronta ja lihasrentoutus
-Alaselän ja alaraajojen kivunlievitys
-Alaselän ja alaraajojen hieronta ja lihasrentoutus

Myyntipakkauksessa on laite, 4kpl elektrodeja, käyttöoppaan, alkaliparistot sekä Cefar- kaulanauhan.

Tekniset tiedot:

Kanavien lukumäärä: 1
VAKIOVIRTA 1000 ohmin vastukseen saakka.
Stimulaatiomuodot:
Jatkuva stimulaatio, moduloitu pulssin kesto, moduloitu taajuus.
Virranvoimakkuus: 0–60 mA, 1 mA:n portain.

Maks. taajuus: 80 Hz
Pulssin kesto: Maks. 300 μs
Pulssimuoto: Symmetrinen bifaasinen suorakulmapulssi
Patterit: 2 x 1,5 V ei-ladattavaa AA-paristoa

Lue lisää varaelektrodeista ja elektrodien käytöstä täältä.

Elektrodien liimapinta pysyy hyvänä n. 20 – 100 kerran ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.