Aircast Airlift PTTD nilkkatuki

82,90 

Akuutissa tibialis posterior jänteen toimintahäiriössä käytettävä nilkkatuki.

Poista

Lattajalan harjoitusohjeet TUOTANTO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuen avulla kevennetään tibialis posterioriin kohdistuvaa kuormitusta kävellessä ja seistessä. Tuennan sopivuus voidaan säätää sopivaksi säädettävän tukiremmin ja pumpattavan ilmatyynyn avulla. Ilmaa tuotteeseen on syytä lisätä tarpeen mukaan päivän mittaan. Tukee myös sivuttaisliikkeen osalta. Tuen toimivuuden voi  tuntea heti ensimmäisten askelten yhteydessä.

Tibialis posterior jänteen toimintahäiriön lisäksi käytetään lääkärin ohjeen mukaisesti myös leikkauksen jälkeisenä tukena tai delta- ligamentin venähdyksessä/repeämässä.

Aircast Airlift PTTD nilkkatukea voidaan käyttää alkavassa tibialis posterior toimintahäiriössä 3 – 6 kuukautta (1.).  Tuotetta voidaan käyttää myös arvion mukaan keskivaikeassa tibialis posterior toimintahäiriössä. Se saattaa olla hieman tehokkaampi kivun lievittämisessä kuin pohjalliset. Vasteen mukaan sitä voidaan käyttää myös pohjallihoidon aikana: Aircast Airlift PTTD sisätiloissa liikuttaessa ja ulkona pohjalliset jalkineiden kanssa. Aircast Airlift PTTD:tä voidaan käyttää myös jalkineen oman pohjallisen kanssa, mutta PTTD:tä ja muotoiltua pohjallista ei voi käyttää samanaikaisesti jalkineessa.

(1.) Khazen, Gabriel & Khazen Cesar. Tendoscopy in stage I posterior tibial tendon dysfunction. The Foot and Ankle Clinics. 2012 September; 17 (3): 399 – 406.