Active X Double Axis polvituki

111,90 

Perusmallinen käytössä erittäin mukava saranallinen polvituki, jossa pukemista helpottava tarrakiinnitys edessä. Tuessa aukot polvilumpion ja polvitaipeen kohdalla.

Polven nivelrikon harjoitusohjeet TUOTANTO

  • Lisätäänkö harjoitusvideoita mukaan? * 

Tuessa on yksinkertainen tarrakiinnitys ja sivulla saranalliset tukevat metallikiskot vahvistamassa ortoosia. Tuki on helppo pukea ja se on valmistettu hengittävästä materiaalista. Tuote voidaan pukea pujottamalla tai se voidaan avata tarrojen avulla pukemisen yhteydessä  edestä.

Hyvä yleistuki. Toimii epäspesifiin ja krooniseen polvikipuun. Lievään nivelrikkoon, mutta lue myös OA Reactionin sekä kiilattujen pohjallisten tekstit. Toimii erityisesti polven lievässä instabiliteetissa, kuten sivuligamentin lievässä ongelmassa. Lievät nivelkierukan vammat. Ammattilaisen suosituksesta suojaamaan ACL-ligamenttia, vaikka akuuttiin kuntoutukseen muunlaiset ACL tuet ovat tehokkaampia.

Tukeen on valmiina asennettuna 10 asteen koukistussäätö. Käytössä polvi kuitenkin pääsee suoristumaan kokonaan, vaikka saranoiden säätö on 10 astetta tätä koukummassa. Säädön avulla voidaan kuitenkin ehkäistä jonkin verran erittäin merkittävää yliojennusta.

Tuote erottuu edukseen valmiin koukitussäädön sekä käyttömukavuuden ansiosta.

Tuotteen koon määrittämisessä mittaa jalan ympärys kolmesta eri kohtaa:

  1. Pohkeen alueen ympärysmitta: 15cm polvilumpion keskikohdan alapuolelta
  2. Ympärysmitta polvilumpion keskikohdasta
  3. Reiden alueen ympärysmitta: 15cm polvilumpion keskikohdan yläpuolelta
  • S-koko: Mitta 1: 32 – 38cm.  Mitta 2: 32 – 38cm.  Mitta 3: 39 – 46cm
  • M-koko: 1: 36 – 42cm.  2: 36 – 42cm.  3: 43 – 51cm
  • L-koko: 1: 40 – 46cm.  2: 40 – 46cm.  3: 47 – 55cm
  • XL-koko: 1: 44 – 50cm.  2: 44 – 50cm.  3: 51 – 60cm
  • XXL-koko: 1: 48 – 55cm.  2: 48 – 55cm.  3: 56 – 65cm

 

Tuen pituus on 32 cm.

Koko

S, M, L, XL, XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.