Playmaker Xpert sleeve stabiloiva polvituki

89,90 

Playmaker Xpert on kiskollinen perusmallinen polvituki. Sopii antamaan stabilaatiota esimerkiksi lievään sisäsivun/ ulkosivun ligamenttivammaan tai lievään polven sisä- tai ulkosyrjän kipuun. Polven sisäsivun tai ulkosivun kipua voi aiheuttaa esimerkiksi polven nivelrikko tai kierukkavamma.

Polven nivelrikon harjoitusohjeet TUOTANTO

  • Lisätäänkö harjoitusvideoita mukaan? * 

Varsin tukevat ja tarvittaessa irrotettavat saranalliset alumiinikiskot antavat polvelle tukea polven sisä- ja ulkosyrjälle. Kiskoja ei yleensä tarvitse muotoilla, mutta tarvittaessa terapeutti voi muokata niitä polven asennon mukaan. Tuki soveltuu urheilukäyttöön, mutta myös esimerkiksi iäkkäimmille kuntoutujille parantamaan mahdollisuuksia aktiiviseen arkiliikuntaan.

Polvilumpiolle on syvennys tuen etuosassa. Ortoosin korkeus on 33cm. Painoltaan varsin kevyt ortoosi, jonka keskipaino on alle 300g.

Koon määrittäminen tapahtuu mittaamalla reiden ympärysmitta 15cm ylöspäin polvilumpion keskikohdasta ja pohkeen ympärys pohkeen paksuimmasta kohtaa.

  • S= reisi 39 – 47cm – pohje 35 – 36cm
  • M= reisi 47 – 53cm – pohje 37 – 38cm
  • L= reisi 53 – 60cm – pohje 39 – 41cm
  • XL= reisi 60 – 67cm – pohje 42 – 44cm
  • XXL= reisi 67 – 75cm – pohje 45 – 46cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.