ActyToe vaivaisenluuortoosi

32,00 

Aircast ActyToe vaivaisenluuortoosi vaivaisenluun konservatiiviseen hoitoon. Voidaan käyttää päivällä ja yöllä.

Tuotteessa olevan nivelen avulla sopii myös päiväkäyttöön. Voidaan käyttää lievässä virheasennossa perussäädöillä. Mikäli varpaan asennon muutos on hieman merkittävämpi, niin tuotteeseen voidaan vaihtaa pakkauksessa oleva 10 asteen vaihtopää. Halutessanne voitte lukita nivelen yökäyttöä varten. Lisää ohjeita tuotteeseen videolla:

Osin vastaavalla dynaamisella vaivaisenluun hoitoon tarkoitetulla ortoosilla voidaan vähentää jonkin verran vaivaisenluun yhteydessä koettua kipua (1). Tutkimuksessa seurattiin tuotteesta koettuja hyötyjä 12 viikon ajan. Tuote saattaa olla erittäin hyvä lisä vaivaisenluun hoidossa. Malli on paranneltu versio aiemmasta Aircastin suositusta vaivaisenluuortoosista.

Käytetään lähinnä levossa tai kevyiden askareiden yhteydessä. Yksi tapa on pitää tuotetta öisin. Tuotetta voidaan käyttää päkiältä leveiden kenkien kanssa.

Tilaajalle kaupan päälle teippausohje vaivaisenluuhun sekä yhteen teippaukseen riittävä kinesioteippausmateriaali.

Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Tämä tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin). Pakkaus taitellaan kasaan kuoreen, jotta tuote mahtuu postilaatikkoonne. Toimituskulut vain 2 euroa per tilaus.

Lähteitä:

(1.) Plaass, Christian & Karch, Annika & Koch, Armin & Wiederhoeft, Vivien & Ettinger, Sarah & Claassen, Leif & Daniilidis, Kiriakos & Yao, Daiwei & Stukenborg-Colsman, Christina, 2020. Short term results of dynamic splinting for hallux valgus – A prospective randomized study. Foot and Ankle Surgery, 2020, February; 26 (1): 146 – 150.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.