DonJoy Rotulax polvituki

(4 tuotearviota)

36,80 

Sleeve- (hiha) mallinen tuki toimii kompressiotukena esimerkiksi lievässä polven nivelrikossa tai lievän polvivamman jälkeen. Tuessa joustavat sivutuet sekä polvilumpiotyyny.

Polven nivelrikon harjoitusohjeet TUOTANTO

 • Lisätäänkö harjoitusvideoita mukaan? * 

Neulottu elastinen materiaali, joka on polvitaipeen kohdalta pehmeämpää ja ohuempaa käyttömukavuuden parantamiseksi. Ei purista lumpiota. Sopii oikeaan ja vasempaan jalkaan.

Tuki sopii tuomaan stabilitettia polven, nivelrikkoon tai esimerkiksi bakerin kystaan. Tuessa on polvilumpion kohdan ympärillä pelotti, joten voidaan käyttää myös lievässä patellofemoraalisessa kivussa. Napakamman lumpion sisään ohjaavan tuen saat kuitenkin Tru Pull Lite polvituesta. Sopii erinomaisesti myös käytettäväksi kuntosalilla tai muussa liikunnassa. Erottuu perinteisistä kompressoivista tuista laadukkaalla polven etuosan muotoilulla.

Mittaukseen vinkki: reiden ympärys otetaan 15cm polven yläpuolelta. Mikäli kokosi on kahden eri koon väliltä (esim. mietit otatko koon L vai M), niin suosittelemme ottamaan suuremman kokovaihtoehdon.

Ei suositella diabeetikoille, turvotusta, valtimoverenkierto- tai imuverenkiertohäiriöitä omaaville tai henkilöille, joilla on heikentynyttä verenkiertoa alaraajoissa. Tuotetta voidaan käyttää rasituksen aikana, mutta se on syytä poistaa jalasta pitkän levon ajaksi.

Tuki on lateksiton ja se voidaan pestä koneella tai käsin.

Sivumme kokotaulukko poikkeaa hieman tuotteen valmistajan kokotaulukosta. Päädyimme suosittamaan valmistajan suosituksesta poikkeavaan kokotaulukkoon, sillä tuote on normaaleita kompressoivia polvitukia napakampi malli ja näin pyrimme varmistamaan tuotteen käyttömukavuuden. Vaikka tuote on kokotaulukkossamme normaalia hieman väljempi malli, niin se ei vaikuta negatiivisesti tuotteen toimivuuteen.

Taittelemme tuotteen alkuperäisen kartonkipakkauksen ja laitamme tuotteen muuhun pakkaukseen. Näin saamme tuotteen ja pakkauksen kirjepostina postilaatikkoonne. Kirjoittakaa tilauksen tietoihin, jos haluatte tuotteen postipakettina.

4 arviota tuotteelle DonJoy Rotulax polvituki

 1. Heli

  Hei, tykkäsin polvituesta, tukee hyvin töissä, nivelrikkoista polveani. Täydet 5 pistettä.

 2. Pekka

  Tilasin polvituen, joka tuli nopeasti postitse. Tuki on juuri sopivan napakka ja erinomainen käyttää esim. kävelylenkeillä. Viiden tähden arvoinen ostos!

 3. Jalkaspesialisti.fi

  Hei Terhi!
  Pahoittelut, että tuote tuntui turhan napakalta! Olemme myös itse saaneet aiemmin viitteitä siitä, että tuote on varsin napakka. Tuotteilla on kahden viikon palautus ja vaihto- oikeus. Palautuksen suhteen toimitaan niin kuin sovimme puhelimitse.
  Palautteenne perusteella muutamme kokotaulukkoa niin, että tuotesivu ehdottaa tilaajalle hieman väljempää mallia. Tästä informoitu myös valmistajaa.
  Mukavaa kevään odotusta!

 4. Terhi

  Hei, tilasin polvituen, jonka mittaamalla oman reiteni ympäryksen piti olla oikean kokoinen minulle. Tuki oli kuitenkin niin tiukka, että se olisi käynyt vain käsivarteen. Eli hukkaan meni tämä ostos.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.