« Takaisin

Kantakorotus 1,5cm (takaa 1,5cm, kannan keskeltä noin 1,4cm)

Käytetään lyhytaikaisena ratkaisuna alaraajan pituuseroon ja muun muassa akillesvammojen jälkeiseen hoitoon. Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi alaraajojen pituuseron korjaamiseksi suositellaan pituuseroa korjaavaa kokopohjallista. 1,5cm korotusta suositellaan käyttämään vain väliaikaisena ratkaisuna esimerkiksi muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen akillesvamman jälkihoitona Walker-mallisen kengän ja suuremman kantakorotuksen jälkeisenä apuvälineenä. 1,5cm korotus vaatii napakan jalkineet kantaosan, jotta jalkine ei hölsky kävellessä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kannan keskeltä korkeus on noin 1,4cm. Tuote kannattaa sijoittaa jalkineen oman pohjallisen alle, jotta sitä on mahdollisimman mukava käyttää.

Akillesvamman hoitoa voidaan joissain tapauksissa porrastaa valitsemalla seuraavaksi 1cm kantakorotus ja sitten 0,5cm korotus. Lopulta kävellään ilman kantakorotusta. Jos kantakorotusta joudutaan käyttämään useita viikkoja, niin suosittelemme hankkimaan myös toisen jalan alle kantakorokkeen tai korotuspohjallisen mm. alaselän ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.  

Vain koon 42 - 46 jalkoihin.

Kantakorotuksissa käytetään EVA-materiaalia, jota käytetään yleisesti muussakin pohjallisten valmistamisessa. Tuote on valmistettu Suomessa. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta:25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Miesten malli, noin koot 42-46

Suosittelemme myös

Pituuseroa 0,8cm korjaava pohjallinen

Korotuspohjalliset.jpg&width=280&height=500
Korotuspohjallinen korjaa pituuseroa kantapään alueelta 0,8cm. Jotta jalka mahtuu kenkään hyvin, niin edestä mallin korkeus..
Hinta: 39.00 €

Pituuseroa 0,5cm korjaava pohjallinen

Korotuspohjalliset.jpg&width=280&height=500
Korotuspohjallinen korjaa pituuseroa kantapään alueelta 0,5cm. Jotta jalka mahtuu kenkään hyvin, niin edestä mallin korkeus..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »