« Takaisin

Päkiän alueen kivun hoitopakettiHoitopaketti sisältää:

  • Currex mid arch pohjalliset (jos teillä on varsin huomattava lattajalka, niin voitte halutessanne vaihtaa Currex Low Arch pohjallisiin. Tuolloin kirjoittakaa tilausta tehdessänne tilauksen lisäkenttään, että haluatte Currex Low arch pohjalliset.)
  • Nahkapäällysteisiä päkiäpelotteja 4 kpl
  • Harjoitusohjelma

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen.  Huomaathan, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 - 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan.

Toimitamme paketin yhteydessä ohjeen siitä, mihin päkiäpelotti täytyy asettaa. 

Saatte hoitopaketin mukana harjoitusohjelman jalkaterän poikittaisen kaaren ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

 

Toimituskulut 0 €!

Hinta alk.68.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
37 - 3968.00 €
39,5 - 41,568.00 €
42 - 4468.00 €
4568.00 €

Suosittelemme myös

Comfort Springer pohjalliset päkiäpelotilla

Comfort_springer.jpg&width=280&height=500
Luksus malli päkiän kivuista kärsiville. Voidaan myös käyttää tukemaan pitkittäistä kaarta. Suositellaan hieman madaltuneen..
Hinta: 64.00 €

Päkiäpelotti

Pakiapelotti.png&width=280&height=500
Myydään kahden parin pakkauksissa. Päkiäpelotti asetetaan päkiän alle. Se ei saa olla pikkuvarpaan tai isovarpaan jalkapöydänluun..
Hinta: 30.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »