« Takaisin

Stabilizing Speed Pro nilkkatukiLaadukas perusmallinen tukeva nilkkatuki vähentää riskiä nilkan nyrjähdykselle tutkimuksen mukaan tehokkaasti (McGuine T.A, Brooks A.2011). Myös nilkan nyrjähdyksen akuuttivaiheen jälkeen nilkan nyrjähdyksen uusiutumisen ehkäisemiseksi. Jalkaterän ali menevien venymättömien kahdeksikkositeiden asettelu muistuttaa teippausta ja ne stabiloivat nilkkaa supinaatiossa ja pronaatiossa. Helppo pikakiinnitys. Sopii hyvin urheilu- tai vapaa-ajan kenkiin. Luja materiaali vaativille urheilijoille.

Tilaamalla kauttamme nilkkatuen lähetämme teille myös harjoitusohjelman, joka on suunniteltu nilkan nyrjähdysten jälkeiseen kuntoutukseen. Ohjelmassa on harjoitteita mm. nilkan hallinnan parantamiseksi. Pakettiin kuuluu lisäksi kuvallinen kinesioteippausohje. 

Mittaukseen vinkki: Pootramitta on nilkan ympäryksen mitta, kantapään taka-/alakulmasta ympäri nilkkaan eteen. Mittaussuunnasta on kuva myös tuotteen kuvissa.

Tutkimus: McGuine T.A, Brooks A. AM J sports Med 2011. The Effect of Lace-up Ancle Braces on Injury rates on High School Football Palyers. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta:51.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
XS = 25 - 28cm
S = 28 - 30,5cm
M = 30,5 - 33cm
L = 33 - 36cm
XL = 36 - 38cm
XXL = 38 - 41cm
XXXL = 41 - 43cm

Suosittelemme myös

ASO EVO

ASO.jpg&width=280&height=500
Tukeva perusmallinen nilkkatuki, jossa on edessä stabiloiva kiinnitys. Nailonnauhojen asettelu muistuttaa teippausta ja ne..
Hinta: 68.00 €

Aircast Stirrup Classic Nilkkatuki

Tuotekuva_18.jpg&width=280&height=500
Käytetään yleisesti sairaaloissa akuutin vamman hoidossa. Ei niinkään ennaltaehkäisyyn liikunnassa/ epävakaan nilkan pitkäaikaiseen..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »