« Takaisin

Strapping Elastic Ankle

Kevyt sukkamainen vaihtoehto. Tuessa on sukkamaisen kankaan lisäksi elastinen remmi, joka tulee jalan ympärille ja ennaltaehkäisee inversiota (ns. normaali nilkan nyrjähdys) ja eversiota. Voidaan käyttää heti I-tyypin vamman jälkeen, noin 3 viikkoa II-tyypin vamman jälkeen, ennaltaehkäisemään epävakaan nilkan uudelleen nyrjähdystä tai liikunnassa nilkan nyrjähdyksen ennaltaehkäisyssä. Saattaa auttaa myös lievässä nilkan tai jalkaterän artroosissa. Voidaan käyttää vasempaan tai oikeaan nilkkaan.

Tuotteen mukaan saatte ohjeen elastisen remmin käyttöön.

Tilaamalla kauttamme nilkkatuen lähetämme teille myös harjoitusohjelman, joka on suunniteltu nilkan nyrjähdysten jälkeiseen kuntoutukseen. Ohjeessa myös harjoitteita epävakaan nilkan kuntoutuksen avuksi. Pakettiin kuuluu lisäksi kuvallinen kinesioteippausohje.

HUOM: olemme korvaamassa tämän tuotteen vähitellen Malleoforce Plus tuella. Voitte vielä tilata jäljellä olevat tuotteen alennettuun hintaan 45 euroa. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta:41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
L Nilkan ympärysmitta: 25-26cm
XL Nilkan ympärysmitta: 27-28cm

Suosittelemme myös

ASO EVO

ASO.jpg&width=280&height=500
Tukeva perusmallinen nilkkatuki, jossa on edessä stabiloiva kiinnitys. Nailonnauhojen asettelu muistuttaa teippausta ja ne..
Hinta: 68.00 €

Stabilizing Speed Pro Ankle brace

Stabilizing_speed_pro_ankle_brace.jpg&width=280&height=500
Laadukas perusmallinen tukeva nilkkatuki vähentää riskiä nilkan nyrjähdykselle tutkimuksen mukaan tehokkaasti (McGuine T..
Hinta: 51.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »