« Takaisin

OA Reaction OmegaOA Reaction on erinomainen polvituki nivelrikon hoidossa. Lisäksi tuesta hyötyvät
esimerkiksi rustovaurion ongelmista kärsivät kuntoutujat. Tuki keventää kipeälle polven puolelle tulevaa kompressiota. Idea on hieman samanlainen kuin raskaissa ja kalliissa jäykän rungon omaavissa nivelrikkotuissa. Tuki ei ohjaa polven asentoa yhtä paljon kuin edellä mainitut polvituet, mutta on huomattavasti edullisempi, sen kanssa on usein helpompi liikkua ja pukeminen on helpompaa. OA Reaction lievittää kliinisen kokemuksen perusteella nivelrikosta johtuvaa polvikipua useimmiten huomattavasti paremmin kuin tavalliset pehmeät tai saranalliset polvituet. 

Polven sisäsivulla olevaan kipuun liittyy toisinaan niin sanottu varus-asento, eli kansanomaisesti kuntoutujalla on länkisääret. Polven ulkosivulla olevaan kipuun liittyy puolestaan monesti niin sanottu valgus-asento, eli hänellä voi olla pihtipolvet. OA Reaction toimii hyvin tällaisissa tapauksissa. Vaativimmissa tapauksissa voi olla aiheellista harkita tukevaa polviortoosia, joka muuttaa polven asentoa tarvittaessa useampia asteita kuin OA Reaction. Ylipainoisille ja ACL- leikatuille tukevampi polviortoosi voi olla parempi vaihtoehto. Tällaiset polvituet ovat kuitenkin kookkaampia ja kaikki eivät koe niiden käyttömukavuutta hyväksi. Lisäksi hinnaltaan tällaiset tuet ovat moninkertaisesti kalliimpia kuin esimerkiksi OA Reaction. 

OA-Reactionissa tulee metallinen sivu kivuttomalle puolella polvea ja muovikisko kipupuolelle. Metallinen ohjaus keventää polven sisä- tai ulkosyrjää, mutta merkittävä osa nivelkulman muutoksesta tulee aivokuoren kautta.

Koon määrittäminen: Mittaus tehdään kahdesta eri kohtaa, seisten:

Polvilumpion keskikohdasta 15cm ylöspäin, josta saadaan reiden ympärys. Toinen ympärysmitta otetaan pohkeen paksuimmasta kohtaa.

Koko | Reiden ympärys | Pohkeen ympärys
S | 39-47cm | 35-36cm
M | 47-53cm | 37-38cm
L | 53-60cm | 39-41cm
XL | 60-67cm | 42-44cm

XXL | 67-75cm | 45-46cm

Polvitukea on kahta eri mallia, Alpha -malli ja Omega -malli. Tästä linkistä pystyt tilaamaan Omega- mallisen tuen. 

Omega -mallia käytetään vasemmassa jalassa, jos kipua on polvinivelen sisäpuolella tai kivun ollessa oikeassa jalassa polvinivelen ulkopuolella.

OA_Reactionin_vaikutus_lankisaariin.png

OA Reaction voi kevyesti avata kivuliasta nivelrakoa polven sisäreunalla ns. länkisäärisyydessä. Tuki voi toimia saman tyyppisesti, jos kyseessä on ns. pihtipolvet. Kuvassa OA Reaction Omega- malli.

Tarvittaessa voitte laittaa kysymyksiä tuotteesta sähköpostitse tai jättää sähköpostiin soittopyynnön. Sähköpostiosoite: info@jalkaspesialisti.fi

Toimituskulut 0 €!

Voit varata myös käynnin Myyrmäen Auroniin, jossa voimme antaa tuen käytön ohjauksen sekä tehdä tarpeen vaatiessa tukeen pieniä muutoksia. Voit ehdottaa käynnin ajankohtaa laittamalla viestiä osoitteeseen info@jalkaspesialisti.fi

Laitathan viestiin muutaman ehdotuksen käynnin ajankohdaksi ja puhelinnumerosi. Käynti on maksuton. 

Tuotteen hinta on Myyrmäestä ostettaessa 235 euroa. Myyrmäessä voidaan samalla halutessasi arvioida kiilattujen pohjallisten ja TNS-laitteen sopivuutta kivun lievitykseen.

Hinta:196.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
S
M
L
XL
XXL

Suosittelemme myös

OA Reaction Alpha

OA-reaction_polvituki.jpg&width=280&height=500
OA Reaction on erinomainen polvituki nivelrikon hoidossa. Lisäksi tuesta hyötyvät esimerkiksi rustovaurion ongelmista kärsivät..
Hinta: 196.00 €

Pituuseroa 0,8cm korjaava pohjallinen

Korotuspohjalliset.jpg&width=280&height=500
Korotuspohjallinen korjaa pituuseroa kantapään alueelta 0,8cm. Jotta jalka mahtuu kenkään hyvin, niin edestä mallin korkeus..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »