« Takaisin

Superfeet Carbon Pro HockeySuperfeet Carbon Pro Hockey on suunniteltu käytettäväksi esityisesti luistimessa. Sopii myös esimerkiksi bootseihin tai monoihin. Tutkimuksen mukaan luistelun lähtönopeus paranee 11% käytettäessä Carbon Pro Hockey pohjallisia. 

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 - 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä laikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa. 

Uutta: Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta alk.69.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
B= 34 - 3669.00 €
C= 37 - 38,569.00 €
D= 39 - 4169.00 €
E= 42 - 4469.00 €
F= 45 - 46,569.00 €