« Takaisin

Pohjalliset korkokenkiin

Mataluutensa ja korkeutensa puolesta erityisesti korkokenkiin suunnitellut pohjalliset. Päkiän alueella pohjallisessa on pehmennys ja päkiäpelotti sekä sisäkaarella on tuki pitkittäiselle kaarelle. Voidaan erityistapauksissa lämpömuokata ammattilaisen toimesta 110–130 asteessa. Suositellaan hieman madaltuneen, normaalin tai korkean kaaren omaavalle kuntoutujalle.

Uutta: Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta:69.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Suosittelemme myös

Currex Low Arch

RunPro_LOW_1_shadow_72dpi_RGB_mBauer.jpg&width=280&height=500
Pohjallinen sopii kuntoutujille, joilla on matala jalan pitkittäiskaari tai hieman madaltunut pitkittäiskaari. Currex Low..
Hinta: 44.95 €

Rehband Proactive Low Arch Pohjalliset

Proactive_Low_Arch.png&width=280&height=500
Pohjallinen sopii kuntoutujille, joilla on matala jalan pitkittäiskaari. Proactive low arch on myös turvallinen valinta niille..
Hinta: 44.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »