« Takaisin

Pohjalliset korkokenkiin

Mataluutensa ja korkeutensa puolesta erityisesti korkokenkiin suunnitellut pohjalliset. Päkiän alueella pohjallisessa on pehmennys ja päkiäpelotti sekä sisäkaarella on tuki pitkittäiselle kaarelle. Voidaan erityistapauksissa lämpömuokata ammattilaisen toimesta 110–130 asteessa. Suositellaan hieman madaltuneen, normaalin tai korkean kaaren omaavalle kuntoutujalle.

Uutta: Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee. 

Toimituskulut 0 €!

Hinta:69.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Suosittelemme myös

Rehband Proactive Mid Arch Pohjalliset

Proactive_Mid_Arch.png&width=280&height=500
Pohjallinen toimii kuntoutujille, joilla on normaali tai hieman madaltunut pitkittäinen jalkaterän kaari. Proactive mid arch..
Hinta: 44.95 €

Motion Control Pohjalliset

Motion_Control_pohjallinen.png&width=280&height=500
Prothotic Motion Control on erinomainen yleispohjallinen. Sopii esimerkiksi plantaarifaskiittiin, tukemaan lievää lattajalkaa..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »