« Takaisin

Motion Control Pohjalliset

Motion Control on erinomainen yleispohjallinen. Sopii esimerkiksi plantaarifaskiittiin, tukemaan lievää lattajalkaa, känsäytymien ja neuropaattisen kivun hoitoon ja lievittämään kipua paljon seisomatyötä tekevillä henkilöillä. Toimii myös ennaltaehkäisevästi alkuvaiheen reumassa ja diabeteksessa, hidastaen yhdessä harjoittelun kanssa jalkaterän muutoksia sekä lievittää kipua ennen yksilöllisten tukipohjallisten käyttöönottoa. Pohjallisessa on pieni päkiäpelotti, joka saattaa helpottaa päkiän alueen kipua yhdessä pitkittäiskaaren tuen kanssa. 

Pohjallinen ei ole suositeltava, mikäli jalkaterä on erittäin matala. Hieman madaltuneelle ja normaalikaariselle jalkaterälle pohjallinen sopii hyvin.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 - 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä laikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa. 

Uutta: Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee. 

Hinta:38.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-36
37-39
40 - 42
43-44
45-47

Suosittelemme myös

Hallux Valgus Hoitopaketti

Tuotekuva_5.jpg&width=140&height=250
Hallux valgus hoitopaketti normaalin, hieman madaltuneen tai korkeahkon pitkittäiskaaren omaavalle henkilölle.
Hoitopaketti..
Hinta: 149.00 €

Hallux Valgus Hoitopaketti Lattajalkaan

Tuotekuva_5.jpg&width=140&height=250
Hallux valgus hoitopaketti lattajalkaan.
Hoitopaketti sopii myös normaalin pitkittäisen kaaren omaavalle henkilölle, vaikka..
Hinta: 110.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »