Säädettävä kantakorotus

18,50 

Käytössä erittäin mukavaa kantakorotusta voidaan säätää tarpeen mukaan esimerkiksi akillesjänteen leikkauksen jälkitilan kuntoutuksessa.

Pakettihinta
Määrä Hinnoittelu
2 14,00 
3 + 13,00 
Pakettiin sovelletaan joukkohinnoittelua:

Tuotteessa on kolme eri kerrosta. Kerroksia voidaan poistaa, mikäli halutaan korotuksesta alempi.

Kantakorotusta käytetään esimerkiksi kipsin tai ns. walkerin jälkeen akilleksen ruptuuran kuntoutuspolussa. HUOM: tämä kantakorotus ei korota aivan 1 senttiä. Toisaalta pienellä kengän pohjan kantakorotuksella varustetun jalkineen ja tämän kantakorotuksen avulla usein haluttu 1cm korotus on mahdollista saavuttaa. Akilleksen kiinnityskohdan kivussa kantakorotuksella voidaan vähentää ko. kohtaan kohdistuvaa kompressiota (1), jonka ajatellaan olevan tärkeässä roolissa kiinnityskohdan kivun hoidossa (2).

Tuotteen leveyttä pystyy muuttamaan leikkaamalla siitä palanen pois.

Kävellessä tai seistessä tuote menee noin 1-2 milliä kasaan.

Mikäli L-kokoisesta (10millin) kantakorotuksesta jos otetaan yksi alin kerros pois, tuotteen korkeus on noin 6,5milliä. Tuolloin kävellessä tuote korottaa noin 5 milliä.

  • L-kokoisen tuotteen korotus 10mm, kävellessä korottaa noin 8-9 milliä
  • M-kokoisen tuotteen korotus 9mm, kävellessä korottaa noin 7-8 milliä
  • S-kokoisen tuotteen korotus 8mm, kävellessä korottaa noin 6-7 milliä

 

Kantakorotuksen kerroksen poiston jälkeen liimapinta on todennäköisesti kuivunut siinä määrin, etteivät kerrokset liimaudu yhtä hyvin enää toisiinsa. Uudelleen liimaamisessa voidaan kuitenkin hyödyntää esimerkiksi laadukasta pikaliimaa.

 

(1.) Malliaras, Peter & O’Neill, Seth, 2017. Potential risk factors leading to tendinopathy. Apunts, Medicana de L’Sports. 52 (194), 71 – 77.

(2.) Cook, J. & Purdam, C., 2012. Is compressive load a factor in the development of tendinopathy? British Journal of Sports Medicine. 2012; 46; 163 – 168.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Lisätietoa harjoitusvideoista

Tämän tuotteen ostajana voit hankkia pääsyn alaraajafysioterapeutin suunnittelemiin harjoitusvideoihin videoportaalissamme.

Alta otsikkoa klikkaamalla löydät tarkemmat harjoitekohtaiset esittelyt:

Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjotteita lattajalkaan, joita voi tehdä tarvittaessa.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat yli 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Harjoitteilla pyritään edistämään jalan ryhtiä lievässä lattajalassa, mutta osa harjoitteista soveltunee myös merkittävämpään lattajalkaan. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Mukana lisäharjoitteita lonkalle ja venytyksiä pohkeelle, joita voi tehdä videon opastamissa tilanteissa tarvittaessa.

Alaraajafysioterapian käytäntöihin ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 20 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.

Harjoitteet on suunniteltu polven nivelrikon kuntoutukseen. Harjoitteet etenevät nousujohteisesti, ja niissä on huomioitu eri kuntotason omaavat asiakkaat. Videoilla on lihasvoimaharjoitteiden lisäksi erilliset osiot tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteille, joita tehdään videoiden ohjeistuksen perusteella vain tarvittaessa.

Voit valita videot vain tiettyjen polven nivelrikon tuotteiden lisänä 24,90€ lisähintaan.

Tutkittuun tietoon ja käytännön kokemuksiin perustuvat alaraajafysioterapiaan erikoistuneen terapeutin suunnittelemat harjoitusvideot koostuvat noin 30 minuutin videomateriaaleista, joissa kuvataan harjoitteet käytännössä.

Vaikka harjoitteet on valittu erittäin tarkasti ja niissä on pyritty parhaalla mahdollisella tavalla huomioimaan yksilöllisyys, niin ne eivät kuitenkaan saa korvata teille yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita. Erityisesti vaikeissa jalan ongelmissa konsultoithan lääkäriä, alaraajafysioterapiaan erikoistunutta terapeuttia tai jalkaterapeuttia.