Ale!

Rehband Proactive Low Arch pohjalliset

44,95  32,00 

Pohjallinen sopii kuntoutujille, joilla on hieman madaltunut jalkaterän pitkittäiskaari. Tuote on kokoa 41,5 – 43,5.

2 varastossa

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Proactive low arch on myös turvallinen valinta niille, kenellä on normaalikorkuinen tai korkea kaari. He eivät saa pohjallisesta voimakasta pitkittäiskaaren tukea, mutta tuote toimii hyvänä peruspohjallisena vähentäen voimakkainta jalkaterän kääntymistä sisään ja toimien hyvänä iskunvaimentimena. Hyvä valinta myös esimerkiksi työpaikalla käytettävien jalkineiden kanssa kaikille, jos ei ole tarvetta erityspohjalliselle. Tuote soveltuu erinomaisesti normaalikäytön lisäksi muun muassa lenkkeilyyn tai vaellukseen.

Valmispohjallisia joudutaan usein muokkaamaan leikkaamalla tuotteen kärjestä palanen. Hyvä tapa muokata pohjallinen on mallata sitä jalkineen omaan pohjalliseen ja leikata ylimääräinen osa saksilla pois. Huomaathan kuitenkin, että jalkineessa on syytä olla varpaiden edessä 1 – 1,5cm tilaa ja kaikkien varpaiden täytyy mahtua pohjallisen sisään jos sitä mallataan ilman jalkinetta omaan jalkaan. Lisäksi pohjallinen on syytä laikata niin, että se liikkuu muutaman millin eteen ja taakse jalkineessa.

Saatte pohjallisten mukana yleisharjoitusohjelman jalkaterän ryhdin parantamiseksi. Harjoitusohjelma ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi alaraajafysioterapiaan erikoistuneen ammattilaisen tai jalkaterapeutin tekemää yksilöllistä harjoituohjelmaa. Harjoitteita ei suositella korkean jalkaholvin omaaville tai vaikeista jalkaterän ongelmista kärsiville asiakkaille. Harjoitteiden suorittaminen täytyy lopettaa, jos jalkaterän kipu pahenee.

Tuote on vähitellen korvautumassa vastaavalla Currex pohjallisella.

Viimeiset parit alennushintaan!