Pro 2 yösukka

36,80 

Sopii vasempaan ja oikeaan jalkaan. Sukka on tarkoitettu käytettäväksi yöllä tai muutoin levossa plantaarifaskiitin ja mm. akillesjänteen kivun hoitoon. Yölasta- tai yösukkahoito on suositeltavaa mm. plantaarifaskiitissa, jos aamuisin ensimmäisen askelen yhteydessä on erityisen paljon kipua.

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

Kuvaus

Ei häiritse yhtä paljon unta kuin yösaapas. Ei käytetä, jos henkilöllä on verenkierto-ongelmia, jalan avohaavoja, diabetes, turvotusta, vasaravarpaita, iho- ongelmia tai jos hän on raskaana. Sukkaa ei käytetä myöskään juuri leikattuun jalkaan tai jos isovarpaan tyvinivel on kivulias. PRO 2 yölasta tai Dorsal night splint yölasta tuovat vähemmän painetta isavarpaalle verrattuna yösukkaan.

Yösukka on tehokas tapa hoitaa plantaarifaskiittia, mutta suosittelemme myös muita hoitokeinoja, kuten pohjallisia ja harjoittelua. Plantaarifaskiitin hoitopaketin avulla saat monipuolisen avun plantaarifaskiitin hoitoon.

Yösukan kiristysnauha on syytä kiristää niin, että istuessa jalan ollessa maassa varpaat ovat noin 1cm irti alustasta. Myöhemmin kiristystä voi lisätä hieman. Sukan mukana tulee käyttöohje.

Tuote sopii jalalle, jonka koko on 36 – 40.

Saatte lyhennelmän plantaarifaskiitin harjoitusohjelmasta tilaamalla yölastan tai yösukan kauttamme. Noudattakaa kuitenkin ensisijaisesti mahdollista terapeuttinne antamaan harjoitusohjetta.

Tämä tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita (tuolloin toimitamme tuotteet lähimpään Postin automaattiin tai Postiin).