Kantakorotus 1,5 cm

25,00 

Käytetään lyhytaikaisena ratkaisuna alaraajan pituuseroon ja muun muassa akillesvammojen jälkeiseen hoitoon.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi alaraajojen pituuseron korjaamiseksi suositellaan pituuseroa korjaavaa kokopohjallista. 1,5cm korotusta suositellaan käyttämään vain väliaikaisena ratkaisuna esimerkiksi muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen akillesvamman jälkihoitona Walker-mallisen kengän ja suuremman kantakorotuksen jälkeisenä apuvälineenä. 1,5cm korotus vaatii napakan jalkineet kantaosan, jotta jalkine ei hölsky kävellessä. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kannan keskeltä korkeus on noin 1,4cm. Tuote kannattaa sijoittaa jalkineen oman pohjallisen alle, jotta sitä on mahdollisimman mukava käyttää.

Akillesvamman hoitoa voidaan joissain tapauksissa porrastaa valitsemalla seuraavaksi 1cm kantakorotus ja sitten 0,5cm korotus. Lopulta kävellään ilman kantakorotusta. Jos kantakorotusta joudutaan käyttämään useita viikkoja, niin suosittelemme ehdottomasti hankkimaan myös toisen jalan alle kantakorokkeen tai korotuspohjallisen mm. alaselän ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Vain koon 38,5 – 45,5 jalkoihin. Alussa pidämme varastoa vain koosta 42 – 45,5. Kokoja 38,5 – 41,4 voidaan myös tilata, mutta toimituksessa kestää 1 – 3kk. Korkkia ja tekstiilipäällys.

Toimituskulut 0 €!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kantakorotus 1,5 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×

Ostoskori