Airheel ilmatyynyside ja Dorsal Night Splint paketti

98,90 €

Airheel ilmatyynysiteen ja Dorsal Night Splintin avulla saat helpotusta plantaarifaskiittiin sekä akilleksen tendinopatiaan. Mukaan myös harjoitusohje. Airheel ilmatyynyside on pidetty ja tutkittu apuväline akilleksen tendinopatiassa sekä plantaarifaskiitissa. Dorsal Night Splint yölasta häiritsee vähemmän unta kuin normaali yölasta ja ei rasita ison varpaan tyviniveltä samoissa määrin kuin yösukka. Käyttö varsinkin, jos aamulla ensimmäisen askeleen yhteydessä kivun voimistumista.

Aloita tilaus valitsemalla sopivan kokoiset tuotteet klikkaamalla alta:

Koko
59,90 
Koko
74,00 
Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden

Kuvaus

Saatte tuen mukana plantaarifaskiitin hoitoon suunnatun harjoitusohjelman.

Kirjoittakaa tilaukseen lisäkenttä- kohtaan ”haluan ohjeen eksentrisestä harjoittelusta”, jos haluattekin ohjeen akilleksen tendinopatiaan (kipukohta 1,5 – 8cm ylöspäin jänteen kiinnityskohdasta) kohdennetun harjoitusohjelman. Eksentrisiä harjoitteita pidetään tällä hetkellä akilleksen tendinopatian hoidossa jopa parhaana hoitokeinona.

Harjoiteohje ei kuitenkaan korvaa teille annettuja yksilöllisiä ohjeita. Jos kipu jatkuu vaikka käytätte tukea ja noudatatte harjoitusohjetta, niin suosittelemme hakeutumista fysioterapeutin tai jalkaterapeutin vastaanotolle.