Achilloforce AIR

49,90 

Erinomainen hoitokeino plantaarifaskiitin ja akilleksen tendinopatian hoidossa.

Airheel ilmatyynyä vastaavalla ilmatyynytoiminnolla varustettu neulottu ilmatyynyside. Saattaa antaa sivusuuntaan hieman paremmin tukea kuin Airheel ilmatyynyside. Airheelistä toisaalta tehty enemmän tutkimuksia kuin Achilleforce AIR:ista.

Tuotteella ilmainen toimitus Suomeen!
Valitse koko nähdäksesi saatavuuden
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ilma kulkee kahden eri tyynyn välillä jalkapohjan ja akeilleksen alueella. Ilmatyyny tukee pitkittäistä kaarta kävellessään ja dynaaminen ilman vaihtelun avulla pronaatiosta ei tule yhtä repivää kantakalvolle kuin ilman tukea käveltäessä. Erinomainen apuväline ilman kenkää käytettäessä, mutta mahtuu hyvin esimerkiksi lenkkikenkään. Helppo pukea. Plantaarifaskiitissa sopii erityisesti jalkaan, jossa normaali pitkittäinen kaari tai hieman alentunut pitkittäinen kaari. Jos kokonne on kahden koon väliltä, niin valitkaa mieluummin kokovaihtoehdoista suurempi. Akilleskipuun, jos kipukohta on noin 2,5cm – 8cm ylöspäin jänteen kiinnityskohdasta (kantaluun puoli).

Saatte tuen mukana plantaarifaskiitin hoitoon suunnatun harjoitusohjelman. Kirjoittakaa tilatessanne Tilauksen kommentit- kohtaan ”haluan ohjeen eksentrisestä harjoittelusta”, jos haluattekin ohjeen akilleksen tendinopatiaan (kipukohta 2 – 8cm ylöspäin jänteen kiinnityskohdasta) kohdennetun harjoitusohjelman. Eksentrisiä harjoitteita pidetään akilleksen tendinopatian hoidossa yhtenä parhaista hoitokeinoista. Tarvittaessa ohje aloitetaan isometrisistä harjoitteista, jonka jälkeen siirrytään eksentrisiin harjoitteisiin ja sitten oireiden perusteella korkean intensiteetin lihasvoimaharjoitteisiin. Harjoiteohje ei kuitenkaan korvaa teille annettuja yksilöllisiä ohjeita. Jos kipu jatkuu vaikka käytätte tukea ja noudatatte harjoitusohjetta, niin suosittelemme hakeutumista fysioterapeutin tai jalkaterapeutin vastaanotolle.

Tuote toimitetaan kirjepostina postilaatikkoonne, ellei kokonaistilaukseen kuulu muita yli 3cm korkuisia tuotteita.