Sivustollamme annetaan hoitovinkkejä tyypillisiin alaraajaongelmiin sekä myydään tarkasti valittuja ja jalkojen ammattilaisten suosimia apuvälineitä jalkojesi hyvinvoinnin parantamiseksi.

Huomioittehan, että emme veloita toimituskuluista. Postitamme alle 3cm korkuiset paketit suoraan osoitteeseenne. Yli 3cm paketit toimitamme Postin konttoriin tai SmartPostiin.

Jalkaspesialistin kokoama helppo Kipuapuri auttaa sinua löytämään sopivat apuvälineet ja antaa vinkkejä vaivan hoitamiseksi. Jos teillä on tuotteista tai jalkojen ongelmista kysyttävää, niin voitte laittaa meille viestiä osoitteen info@jalkaspesialisti.fi kautta. Voimme halutessanne myös ottaa teihin yhteyttä puhelimitse.

Aloita klikkaamalla kuvan alla olevaa painiketta kohdassa jossa teillä on kipua tai koet tarvitsevasi apua. Saat myös tietoa jalkojen ongelmista ja hoitokeinoista painamalla valikon kohtaa "Jalkojen eri ongelmia".

IPhonea käytettäessä evästeet kannattaa laittaa päälle, sillä muutoin tuote saattaa hävitä ostoskorista ettekä pääse tilaamaan valitsemaanne tuotetta. Voitte tilata mahdollisissa ongelmatapauksissa tuotteen laittamalla viestiä osoitteeseen info@jalkaspesialisti.fi